Лайфстайл

70-годишната Камелия Тодорова се подложи на пълна промяна. Ето как изглежда

  05.05.2024 14:40             
70-годишната Камелия Тодорова се подложи на пълна промяна. Ето как изглежда

Голямата българска джаз певица Камелия Тодорова се подложи на сериозна промяна на външния си вид. Тя бе поредният главен герой в рубриката "Променените" на предаването "Преди обед" по БТВ.

В рамките на няколко седмици 70-годишната изпълнителка се подложи на различни процедури - върху кожата, причесата, зъбите, външния вид и други.
"Избрах походящия грим за нея - кожата й да е сияйна, с премерен фон дьо тен, не много тежък. Очите да са подчертани, но не много силни. Всичко с възрастта го правим в по-леки тонове и по-пастелни и топли цветове. Нейното синьо око много хубаво се подчертава с такива цветове. Очната линия е класиката, а като устни избрах да бъдат по-естествени", обясни избора си гримьорката Грета Стефанова.
С косата й пък се зае фризьорката Рая Нанева. "Прическата съм я откраднала от един филм. По принцип е мъжка прическа, но на мен ми харесва как изглежда. Късата коса е по-трудна за поддържане, защото ако порастне повече отколкото изисква прическата, трябва веднага да тичаш при фризьорката", сподели самата певица.
С избора на облекло се нагърби стилистът Антония Йорданова. "Тя е с класа и визия, която не иска много, просто трябва да я усещаш, за да избереш правилните дрехи за нея. Направих й визия, вздъхновена от 70-те. Ще видим тази екстравагантност, примесена с класика, което е идеална комбинация за жена като Камелия", поясни тя.
След като показа новия си външен вид пък самата Тодорова каза: "Аз съм тази, която много млади момичета трябва да бъдат май месец, когато отидат на техните абитуриентски балове. Това са цветовете, които ще им харесат изключително много. Те са сега много модерни за този сезон. Аз нося много черно и бяло по принцип. Много съм доволна от тази промяна. Като се започне от това, че имам нови зъби. Имам нов човек, така да се каже, дерматолог, който да се грижи за моето лице, защото аз не полагах много грижи досега. Смятам, че всички ще отбележат, че е много свежо".

/Г.Р./



Междуведомствени работни групи ще ускорят реализацията на проекта за нови ядрени мощности в АЕЦ „Козлодуй“
Тур на книгодарите в Национална кампания "Зелено четене" във Враца СНИМКИ
След атентата: Правилно ли са действали охранителите на словашкия премиер
За кои болести все още няма лек
Кметът на Видин поздрави Богомил Петров по повод 60 години от постигането му на световен рекорд по вдигане на тежести СНИМКИ
Сестрата на Ким Чен Ун отрече Пхенян да доставя оръжия на Русия