Събития

Цветелина се обясни в любов на Враца

  05.05.2024 14:15             
Цветелина се обясни в любов на Враца

Певицата Цветелина беше гост на великденски концерт, организиран от община Враца. Специално за „Конкурент“ певицата сподели:

"Възкресението символизира възкръсването на добродетелите в нас. А ние, хората ги отработваме един по един. Те са ни заложени от раждането на някак ги забравяме. Все едно светът на казва „не бъди толкова добър“, „недей толкова много да обичаш“, „не бъди толкова чист“, „не бъди толкова наивен“. И ти се учиш да не бъдеш такъв, какъвто си в своето естество, в своята душа. Но точно преди великденските празници в дните на смирение ние осъзнаваме, че сме щастливи, тогава когато възобновим в нас тези човешки ценности и добродетели. И когато те отново възкръснат заедно със символичното Христово Възкръсване ние си спомняме за любовта, която той ни  е завещал.

Точно тази любов чувствам в себе си и нося на хората. Това е моят неистов копнеж да нося радост, любов и обич. Българските хора са точно този символ на заедност, на обединение.  

Благодаря на Калин Каменов за доверието да бъда в този величествен град, който обожавам. Враца е един от градовете, които ми носят много твърдост, храброст, смелост и истина".

Снимки от празничното събитие вижте тук

Повече за 100 метровия козунак раздаден днес на жителите и гостите на Враца вижте тук

Лиляна Рашкова 

Певицата отдели внимание за снимки и автографи с всички нейни фенове.


Междуведомствени работни групи ще ускорят реализацията на проекта за нови ядрени мощности в АЕЦ „Козлодуй“
Тур на книгодарите в Национална кампания "Зелено четене" във Враца СНИМКИ
След атентата: Правилно ли са действали охранителите на словашкия премиер
За кои болести все още няма лек
Кметът на Видин поздрави Богомил Петров по повод 60 години от постигането му на световен рекорд по вдигане на тежести СНИМКИ
Сестрата на Ким Чен Ун отрече Пхенян да доставя оръжия на Русия