Крими

Двама в ареста за притежание на наркотици

  05.05.2024 11:07             
Двама в ареста за притежание на наркотици

33 годишен мъж от Гложене е задържан след като полицията е установила, че в него носи незаконен кетамин, метамретамин, а в къщата, която е обитавал е открит тютюн без бандерол. Вчера полицаите правят проверка на лицето и намират прозрачен плик тип "спейсбек", съдържащ бяло прахообразно вещество, което при направен тест, реагирало на метамфетамин. При последвало претърсване е била открита в насипно състояние и  кафяво-зелена листна маса, която реагирала на кетамин. Веднага след това претърсват къщата, която мъжа обитава и там намират близо килограм черен найлонов плик с тютюн без бандерол. Мъжът е със съставен акт и задържан в ареста за срок до 24 часа. Случаят е докладван на дежурен прокурор.

В Краводер пък органите на реда заловили 26 годишен младеж, който имал в якето си полиетиленов плик, съдържащ зелена суха листна маса, която при направен полеви наркотест, реагирала на канабис.

Същият е предал доброволно веществото с протокол, а след това е задържан за срок до 24 часа.

/Г.Р./



Междуведомствени работни групи ще ускорят реализацията на проекта за нови ядрени мощности в АЕЦ „Козлодуй“
Тур на книгодарите в Национална кампания "Зелено четене" във Враца СНИМКИ
След атентата: Правилно ли са действали охранителите на словашкия премиер
За кои болести все още няма лек
Кметът на Видин поздрави Богомил Петров по повод 60 години от постигането му на световен рекорд по вдигане на тежести СНИМКИ
Сестрата на Ким Чен Ун отрече Пхенян да доставя оръжия на Русия