Лайфстайл

Сашо Кадиев: Не мога да повярвам, че това ще е моята жена

  05.05.2024 09:30             
Сашо Кадиев: Не мога да повярвам, че това ще е моята жена

Популярният телевизионен водещ Александър Кадиев за пореден път засвидетелства голямата си любов към бъдещата си съпруга Ивелина Чоева. Моделката пусна снимки от фотосесия с булчински рокли. Припомняме, че наскоро тя прие предложението за брак от актьора и двамата ще си кажат "да" през тази година.
В поста си в Инстаграм тя написа, че обличайки роклите, си и е представяла своя специален момент.
Под публикацията й Кадиев е коментирал: "Не мога да повярвам, че тази жена ще бъде моя съпруга..."
Включила се е и неговата майка - популярната актриса Катерина Евро, която е възкликнала с думите "Нямам търпение да видя най-прелестната булка, която ще каже - ДА на моето момче!"
Самата Чоева споделя, че подготовката на сватбата им върви много спокойно и няма излишно напрежение. Моделката уточнява, че няма да има много гости, тъй като искат да се насладят на момента с най-близките им.
"Ето няколко неща, които ме улесниха:
1. Направих си списък със задачи и ги разпределих между мен и Сашо (изненадващо бяха само 15)
2. Запазих локацията в началото на годината (интересен факт е, че нямаше колебание. Първият път, в който отидох на мястото, знаех, че искам това да е локацията за сватбата. Сашо също се влюби) Досещате ли се къде?
3. Свързах се със сватбена агенция (това ме улесни страшно много)
4. Нещо, което не знаех, е, че трябва да се запази час в общината РАНО. Тъй като се забавих, трябваше да променим програмата на деня, за да успеем да се вмъкнем в свободния час. Не правете като мен! Същото важи и за църквата
5. Решихме сватбата да е малка, с най-близките ни хора, за да успеем да се насладим на момента на макс
6. Скиците за роклята са в процес и скоро трябва да съм готова и с това
7. Може би най-важното нещо! Още в началото си наложих да действам спокойно и да се насладя на целия процес, без да го превръщаме в натоварващ".
Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са заедно от няколко години. С основна вина за тяхното запознанство са "лудия репортер" Даниел Петканов и вече бившата му съпруга Александра Петканова. Актьорът има предишен брак - с танцьорката Таня Тончева, от която има дъщеричка Катя.

/Г.Р./



Междуведомствени работни групи ще ускорят реализацията на проекта за нови ядрени мощности в АЕЦ „Козлодуй“
Тур на книгодарите в Национална кампания "Зелено четене" във Враца СНИМКИ
След атентата: Правилно ли са действали охранителите на словашкия премиер
За кои болести все още няма лек
Кметът на Видин поздрави Богомил Петров по повод 60 години от постигането му на световен рекорд по вдигане на тежести СНИМКИ
Сестрата на Ким Чен Ун отрече Пхенян да доставя оръжия на Русия