Избори Събития

Ето и листата на ГЕРБ-СДС за област Враца

  04.05.2024 16:00             
Ето и листата на ГЕРБ-СДС за област Враца

Както "Конкурент" писа днес ГЕРБ-СДС регистрираха пълна листа за участие в 50-тото Народно събрание. За одобрението на жителите във Врачанско ще се борят икономистът и водач на листата Красен Кръстев, народен представител в шест народни събрания, областен координатор на партията за Враца и член на парламентарните комисии по енергетика и социална и демографска политика. 
Втори в листата е настоящият депутат и областен координатор на Младежи ГЕРБ, предприемач и общественик, доктор на икономическите науки Мартин Харизанов. Трети се нарежда общинският съветник в ОбС-Мездра, депутат в 45-то НС и председател на НЧ “Просвета-1925”, Мездра Мирослав Аспарухов. 
Под номер четири е доказаният юрист и адвокат с дългогодишна практика Стефан Плешоев, а пети е уважаваният председател на Сдружението на общопрактикуващите лекари във Враца и носител на наградата Лекар на годината д-р Емил Миленков. Номер 6 в листата е за заслужилия майстор на спорта и треньор на Националния отбор по автомоделни спортове Дамян Петров, който е представител на коалиционния партньор СДС. С номер 7 е икономистът и общински съветник в ОбС-Криводол Илиян Еленков. Агроинженерът и експерт на Национална служба за съвети в земеделието в общински офис-Мизия Мариана Петкова е с номер осем. След нея се нарежда директорът на ДГ “Европейчета” и председател на ЖГЕРБ за област Враца Пламена Цветанова, следвана от ексдиректора на Дирекция “Социално подпомагане” в Борован Яна Бецинска. Педагогът и заместник - директор на СУ “Васил Воденичарски” - Хайредин Цветомила Христова е под номер 11, след нея е управителят на първата частна манипулационна-медицинският специалист Илонка Петрова

„Нашата листа от кандидати се състои от познати хора. Личности, които са спечелили доверието на гражданите с неуморните усилия, които полагат за развитието на област Враца. Професионалисти, които работят честно и почтено, с ясна визия и приоритети за развитието на всяко едно населено място от областта. Силният ни отбор включва експерти, млади хора от различни сектори. С подкрепата на нашите кметове и симпатизантите ни съм убеден, че ще направим убедителна победа и ще имаме три мандата от областта“, каза Красен Кръстев.

"Стабилна България в сигурна Европа" е слоганът на партията за предстоящите избори.

/Г.Р./



Румен Христов се включи в благотворителна акция за болно дете от Крива бара
Тази нощ в РИМ Враца - музика, култура и изкуство
Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско
Джакпотът от 10 млн. лева падна, ето откъде е късметлията
Ирина Железарска е Спортист на годината за 2023-та СНИМКИ
Фигури на лъвове красят таксиметровите стоянки в град Козлодуй