Събития

Мартин Харизанов и ”Благотворни приятели” с мащабна дарителска акция за Великден

  03.05.2024 16:18             
Мартин Харизанов и ”Благотворни приятели” с мащабна дарителска акция за Великден


”Благотворни приятели” с мащабна дарителска акция за Великден
С мащабна Великденска акция “Благотворни приятели” от Враца и Монтана направиха дарение на десет социално слаби семейства от пет населени места в общината и град Враца, както и 35 възрастни хора от дома за стари хора в с. Горна Вереница. Пакетите за семействата във врачанско съдържат хранителни продукти, включително великденски козунак и сладкиши за децата, както и домакински препарати от първа необходимост.
Това е поредната дарителска инициатива на “Благотворни приятели”, които приемат протегнатата за помощ ръка на нуждаещи се хора през цялата година.
”Дарителският акт е много личен, а всички членове на Сдружението са приели добротворчеството за своя кауза. Щастливи сме, че можем да бъдем добрия пример и ще се радваме, ако ни последват повече хора.
Днешният ден е най-тъжният ден за християните, но е и време за дълбок размисъл. Нека всеки открие доброто в себе си и да го претвори в дела. Пожелаваме на всички светли Великденски празници!
Бъдете здрави и вярвайте, че доброто винаги побеждава! “, каза народният представител и член на УС на Сдружението Мартин Харизанов.
 



Кола гори на магистрала Тракия СНИМКИ
Решено е: ПГТР посреща над 1 000 души в изборната нощ
НЕ на плакатната война - мисията може би е възможна във Враца?
Премиера на ,,Безликите: Глава първа” в кино Метропол-Враца днес
Интензивен вражески огън предизвиква прегрупиране на някои украински войски източно от Харков, съобщи армията
Враца приема след дълго отсъствие Национален Фолклорен Ансамбъл „Филип Кутев“