Лайфстайл

Заедно ли са още Евгени и Валерия от "Ергенът" 2?

  01.05.2024 09:30             
Заедно ли са още Евгени и Валерия от \

Мина почти една година от края на втория сезон на любовното риалити "Ергенът". В него участничките се бориха за сърцето на пианиста Евгени Генчев. Накрая той си избра любителката на кучета Валерия Георгиева. След края на епизодите двамата често се появяваха на различни места заедно, но много хора се съмняваха дали това не е по договор или си правят "пи ар". Имаше и публикации за различни половинки в животите на мъжа и жената, които така и не бяха потвърдени официално.
В понеделник двамата отново се появиха на екран, тъй като бяха в публиката на "Като две капки вода". Това до голяма степен дава отговор на въпроса дали са още заедно и той е положителен.
Генчев дори стана жертва на шега на водещия Димитър Рачков, но прие всичко с чувство за хумор. "Ще взема да вляза накрая в "Ергенът" като Евгени. Ще си намеря някоя свястна, там е пълно със свестни. Дето само товарния влак не е минавал през нея, и тогава ще видиш. И ще се сгодя. Даже Веско Маринов ще ми пее на сватбата. Взимаме го за кум. Но не мога да си го позволя, ще го изплащам на лизинг", каза в типичния си стил Рачков.
Генчев и Валерия бяха в компанията на голямата българска певица Йорданка Христова. Нейната песен "Ще продължавам да пея" бе имитирана от вокалиста на Б.Т.Р. Наско Пенев.

Л. Р. 

 



Драматично-куклен театър – Враца с нов уебсайт и онлайн система за закупуване на билети
27 000 евро годишно: защо младите в Италия печелят толкова малко
Трима задържани при акция срещу купуването на гласове в София
Нови два случая на коклюш установиха във Видинско
90-годишен афроамериканец се превърна в най-възрастния човек, летял в космоса
Теорията на Юнг: Защо сънуваме кошмари, бивши и секс