Лайфстайл

Хороскоп за сряда 3 април

  03.04.2024 06:00             
Хороскоп за сряда 3 април

Овен

Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка. Вашата задача е, да бъдете преди всички, и колкото може по-рано да заемете ролята на лидер. Само така ще се чувствате комфортно. Не приемайте близко до сърцето си днес всяка забележка! Ще стигнете до моменти, в които жестоко ще страдате заради шеговити забележки..... Във всички сериозни разговори бъдете внимателни, тъй като през този ден сте склонни да говорите не само онова, което мислите, а и което не мислите. За последното ще се наложи да страдате после, когато бъде използвано срещу Вас.

Телец

Днешния ден е изключително подходящ, за да въведете в главата си формулата за идеална работа. От Вас се иска да си представите длъжността, която напълно би удовлетворила Вашите изисквания. Вечерта ще е добро време за почивка в приятелска компания и за общуване и приятелски разговори с много хора. Срещите ще преминат прекрасно, защото през този ден чувствата ще се проявяват ярко.

Близнаци

Не е важно, кой ще Ви направи това предложение и колко благонадежден ще изглежда той. Но при всички положения трябва да помните едно: ако това е прекалено хубаво, за да бъде истина, най- вероятно наистина не е. Сега за вас въобще не е трудно да приспите своята бдителност с няколко комплименти, особено ако са от човек, когото харесвате. Ако имате съмнения, помолете за помощ. И не давайте достъп до портфейка си или кредитната си карта, докато не сте напълно сигурни.

Рак

Възможностите, които се разкриват пред Вас са много, но да се възползвате от тях не е така лесно. Днес звездите Ви изкушават по всякакъв начин, проверявайки Ви за трвърдост на характера и вярност на принципи. Помнете, че на последните не трябва да изневерявате по никакъв начин и в никакъв случай. Колкото по-последователни бъдете в своите постъпки и решения, толкова по-добри резултати ще постигнете в крайна сметка. Подкрепата на близките Ви радва и въодушевява. Днес дори и хора, обичайно щедри на забележки, няма да се скъпят на комплименти и думи на одобрение. Нараства творческия Ви потенциал и се появяват отлични идеи, които успешно ще реализирате в скоро време.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Днес трябва да се държите просто и елегантно, без каквато и да било претенциозност и позьорство.Те само биха отблъснали Вашия любим човек, което пък би с е отразило страшно зле на отношенията Ви с него. Само простота, откритост и искреност биха били уместни.

Везни

Днес ще се наложи да употребите много усилия, за да спазите необходимата дистанция, независимо дали става дума за спринт или за маратон. Не се страхувайте да приемате предизвикателството, независимо колко неуверено се чувствате и колко рисковано изглежда това. Дошло е време да се заемате за работа и да повярвате, че ще успеете да се справите със ситуацията. Това е още един вид самообразование, а също и прекрасен повод да покажете на останалите, че сте способни. Съвсем не е задължително на някого нещо да доказвате, така че действайте и се радвайте на резултатите.

Скорпион

Протегнете ръка за да помогнете на този, който има нужда от нея! И нищо не искайте в замяна на Вашето съдействие. Благородството Ви ще се откупи стократно, а и ще се почувствате много важен и нужен човек. Освен това Ващата половинка ще може да се гордее с Вас, без да е нужно да скрива своята гордост...

Стрелец

Правите всичко възможно, за да постигнете успех, но плодовете на Вашия труд ще се окажат много скромни. Може ли ситуацията да се промени? Да, може, но само ако действате с по-малко ентусиазъм и с повече благоразумие. На много от представителите на Вашия знак ще се наложи да отложите важни задачи заради второстепенни, рутинни задачи. Това ще бъде доста неприятно, но ако погледнете ситуацията като цяло, няма нищо, което би могло да Ви навреди. При общуването с близките си ще бъдете толкова спокойни, сдържани и уравновесени, долкото е възможно. Никой не може да Ви изкара от равновесие. Ако внезапно избухнете, след това непременно ще съжалявате за това.

Козирог

Днес всички ваши думи ще бъдат остри като бръснач, дори и това да става непреднамерено. Искате да се държите тактично с хората, с които постоянно имате работа, но само ако те не започнат да се държат с Вас прекалено рязко. В противен случай може просто да не издържите и да се поддадете на изкушението да разкажете на останалите една много интересна тайна, за която много време сте мълчали. Това може изключително много да усложни ситуацията.

Водолей

За да успеете да получите днес нещо от своя любим човек, ще се наложи да поиграете на развалена плоча. Това ще рече, че ще се наложи безкрайно да повтаряте една и съща молба, заедно с едни и същи аргументи. Да, това безкрайно ще го дразни, но ще постигнете ефекта на капката, която реже камъка.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи - има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.



„Урок по родолюбие“ с Кубрат Пулев събра стотици в атомната столица СНИМКИ
Областният управител Надя Донкинска бе гост на официалното честване на 40 години от експедиция "Еверест 1984" СНИМКИ
Торнадо връхлетя щат в САЩ, има жертви
Община Мизия с важно съобщение по случай Великденските празници
Враца е част от национална скринингова кампания за рак на дебелото черво
Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта