Лайфстайл

Хороскоп за вторник 2 април

  02.04.2024 06:00             
Хороскоп за вторник 2 април

Овен

Семейният и личния живот на Овните сега може до някъде да се провали. Вероятно през първата половина на деня може да се случи непопрявимото – от надежден източник да научите, че Вашия съпруг взима много повече от това, което носи у дома. Може би останалите пари внася в банката за лихви? Заслужава си да му поискате сметка!

Телец

Откажете се от активна дейност и се съсредоточете към анализ на събитията, които стават в живота Ви. Оценете собствените си успехи и неуспехи в последно време. Не е изключено да измените своето отношение към тях и да разберете кой в случая се е заблудил, и кой е бил прав. Общуването, особено с малко познати хора, е по-добре да пграничите. Вашата нараствща чувствителност и интерес към всичко ново и неизвестно, може да станат причина за опасни ситуации. Запазете спокойствие, и трудностите и препятствията по Вашия път ще бъдат отстранени.

Близнаци

Вашият обострен усет ще Ви покаже, какво точно трябва да промените днес. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне енергията, за да доведете всичко до край – сега сте преизпъление с такова количество енергия, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече ситуацията няма да приеме такива драматични и ожесточени обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, но само при условие, че сте убедени в правилността на онова, което правите. Перченето също върши работа, затова енергично демонстрирайте своята самоувереност.

Рак

Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.

Лъв

Каквото и да става , запазете спокойствие. То ще Ви бъде изключително необходимо. Далеч не всичко днес ще върви по направеният от Вас предварителен план, но ако започнете да се дразните по този повод, от това няма да се получи нищо добро. Но както е казвал Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие...”

Дева

Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравенте обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Днес Ви очакват съдбоносни срещи, които могат кардинално да променят Вашия личен живот, а може и да не го засегнат по никакъв начин. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате адекватно, а останалото съдбата – фантазьорка сама ще реши.

Стрелец

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста сложно да се справи с тези задачи, които сте му поставили и за целта ще си потърси съдействие отвън. Ако по принцип не искате чуждите хора да са посветени във Вашите проблеми, трябва да се уговорите още сега.

Козирог

Този ден може да бъде изпълнен със символи и затова се постарайте да бъдете максимално внимателни и наблюдавайте света около себе си. Обръщайте особено внимание на необичайните съвпадения и не се учудвайте , ако някой друг започне да се държи по съвършено несвойствен за него начин. Продължавайте да вървите по пътя, по който се движите сега. Ако усетите някакво безпокойство за неща, които се отнасят за живота Ви, именно днес може да намерите толкова необходимото Ви успокоение.

Водолей

Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, особено ако става дума за вихъра на любовта! Но ако стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в отношения, които едва набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте следващите няколко дни насаме със себе си и решете, наистина ли този човек си заслужава усилията, за да можете да изведете отношенията с него на следващото ниво. Ако това е обикновено забавление, опитите да го превърнете в нещо по-голямо , само ще оставят неприятен привкус в устата Ви. Но ако след като изминат 72 часа, все още усещате ентусиазъм за продължаване напред, тогава не се бавете.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.



Петър Петров: Властта се изроди в Народното събрание
Деца на загинали полицаи от Монтана получиха по 1500 лева за Великден
ЕС ще разследва „Мета“ заради начина ѝ на справяне с руската дезинформация, съобщава „Файненшъл таймс“
Мобилният пункт за безплатно приемане на опасни отпадъци ще посети Козлодуй през месец май
Нов случай на коклюш в Монтана
Военноморската болница във Варна предлага безплатни консултации за пациенти с диабет