Лайфстайл

Хороскоп за понеделник 1 април 2024

  01.04.2024 06:00             
Хороскоп за понеделник 1 април 2024

Овен

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Телец

Откажете се навреме от активна дейност, и се захванете с анализ на събитията, ставащи в живота. Направете оценка на собствените си успехи и неуспехи в последно време, и не е изключено да промените своето отношение към тях, давайки си сметка, в кои случаи сте се заблуждавали, и кога сте били прави. За предпочитане е, да ограничите общуването, особено с малко познати хора. Нарастналата Ви чувствиетлност и интересът Ви към всичко ново и неизследеано, могат да се окажат причина за опасна ситуация. Запазете спокойствие, и всички трудности и препятствия по пътя Ви ще бъдат преодолени.
 

Близнаци

Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате
 

Рак

Някой от тези, с които сте прекарвали много време заедно, ще започне да намеква, че има желание между вас да има нещо повече от приятелство. Но Вие още не сте на ясно какво точно искате. Доволни сте от сегашните отношения, но е възможно, да Ви очаква нещо интересно. Мислите си, че си заслужава да опитате нещо ново. Истинско изпитание за вс, двамата , би била проверката на това, може ли , прекарвайки времето заедно, да ви бъде комфортно, без да е нужно да запълвате времето с остоянно бърборене. Заслужава си, да опитате!
 

Лъв

При Лъвовете е възможно да има малък проблем от технически характер - някой от телефоните - мобилния или стационарниа - може по някаква причина да излязат от строя. Затова ако Вашта половинка не може да Ви позвъни, може смело да се оправдаете с магнитните бури и негативното влияние на космическите сили.
 

Дева

Днес ще се наложи да носите отговорност не само за Вашия любим човек, но и за още някой, който по непредпазливост, неочаквано или преднамерено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му съвсем не Ви е нужна! Само че ще се наложи...
 

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.
 

Скорпион

Днес няма да сте най-общителния човек и не искате да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се опитва да Ви застави. Общуването с любимия може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се само от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.
 

Стрелец

Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.
 

Козирог

Помагате ли на възрастния съсед да си донесе чантата с покупки или доброволно изявявате желание да боядисате уредите в близката детска градина, най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хилади начини да окажете доброволна помощ и извършвайки макар и едно от тези действия, вече променяте живота на обществото към по-добро. А това на свой ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.
 

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.
 

Риби

Изгубили сте много време, за да вземете някакво сериозно решение, или да определите своята философска позиция.. И ако днес някой постави Вашата гледна точка под съмнение, не трябва да се съмнявате в нея. Въобще не сте задължени, да изслушвате това. Другите хора прокарват своите собствени интереси и не разбират, към какво се стремите Вие. Може да опитате да им го обясните, но е твърде вероятно само да си загубите времето. Те са твърдо убедени в своята правота също като Вас, и затова едва ли ще успеете да стигнете до компромис.



„Урок по родолюбие“ с Кубрат Пулев събра стотици в атомната столица СНИМКИ
Областният управител Надя Донкинска бе гост на официалното честване на 40 години от експедиция "Еверест 1984" СНИМКИ
Торнадо връхлетя щат в САЩ, има жертви
Община Мизия с важно съобщение по случай Великденските празници
Враца е част от национална скринингова кампания за рак на дебелото черво
Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта