Събития

Прекрасното лято пресъздадено в творбите на младите таланти зареди областна администрация Враца с радост и вдъхновение

  19.09.2023 16:18             
Прекрасното лято пресъздадено в творбите на младите таланти зареди областна администрация Враца с радост и вдъхновение

 По случай началото на новата учебна година 2023/2024 г. нашите малки художници децата на служителите на Областна администрация Враца  участваха в конкурса “ Mоето, прекрасно лято“. Творбите на нашите малки таланти ще ни радват в ежедневието ни.

    Това събитие привлече не само участниците, но и целия екип, зареден с вдъхновение и весело настроение. На този конкурс за рисунка, малките художници разказаха своите истории за най-хубавия сезон на годината чрез изящни изображения и богати цветове. Те се изявиха със страхотни рисунки, вдъхновени от слънце, море, игри на плажа и ваканционни приключения. Прекрасните творби, успешно пресъздадоха духа на лятото и внесоха ведро настроение в екипа.

    Изявяването на децата беше възхитително и тяхната креативност и талант оставиха силно впечатление. Журито се затрудни при избора на най-добрите творби, тъй като всяка от тях излъчваше неповторимост и визия.

    Всички участници заслужават похвала за усилията си и невероятните творби. Децата получиха заслужени награди и признания за своите усилия и въображение.

    Областна администрация - Враца е горда да насърчава и подкрепя таланта и творчеството на децата.

    Този конкурс за рисунка напомни на всички, колко важно е да се наслаждаваме на моментите на радост и вдъхновение, които децата ни  предоставят.

   Събитието "Моето, прекрасно лято" ни напомни, че креативността и радостта на децата могат да внесат свежест и вдъхновение в нашия екип и работна обстановка.Хороскоп за събота 23 септември
Мобилно приложение Visit Berkovitsa ще ориентира туристите, посещаващи нашия град
Стотици участват в северняшка среща на поколенията в село Нефела
Наказаха двама играчи на Балкан 1921
Тежка катастрофа между два автобуса и тир с над 60 ранени
Northwest 3700 - най-новата видинска група