Избори Събития

ВМРО се регистрира за самостоятелно участие в местните избори в община Мездра

  18.09.2023 19:45             
ВМРО се регистрира за самостоятелно участие в местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ се регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра за самостоятелно участие в изборите за общински съветници и за кметове в община Мездра на 29 октомври 2023 г.

Документите за регистрация внесоха заместник-председателят на Областния комитет на ВМРО - Враца Красимир Тодоров и Мирослав Гетов, председател на Местна организация „Васил Чекаларов“ на ВМРО - Мездра.

ПП „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ подаде заявления за участие в местните избори за общински съветници и за кметове във всички 22 кметства в община Мездра, в които ще се произведат избори за кметове на кметства.

Предстои да бъдат внесени предложения за регистрация на кандидатската листа за общински съветници на ПП „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ и на кандидатите за кметове на кметства.

Съгласно Решение №2369-МИ/ 12.09.2023 г. на Централната избирателна комисия за регистрация на ПП „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ за участие в изборите за общински съветници и за кметове на 29 октомври 2023 г., наименованието на партията в бюлетината е: ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ.Масови арести на босове от калабрийската мафия
Джънк фууд или качествена храна предлагат на децата ни в училищата
SELANOVTSI OPEN събра състезатели от 3 поколения навръх националния празник
ФК Затвора Враца загря добре снощи и направи дълъг разбор за турнира днес
Иво Марков с наряд за мача на "Герена"
Руското МВнР вика българския посланик заради прогонените попове