Избори Събития

СДС се регистрира в общинската комисия във Враца

  18.09.2023 10:20             
СДС се регистрира в общинската комисия във Враца

Областният лидер на СДС във Враца Ирина Иванова и общинският съветник в града под Околчица Румен Петков регистрираха партията за участие в местните избори на 29 октомври.

Това се случи на 17 септември, когато се празнуваше деня на светите мъченици Вяра, Надежда и Любов и мойка им софия.

"През  4-те  години от мандата си като общински съветници от СДС, реализирахме предизборните си послания да изпълним с качество общинския съвет, да работим за развитие на образованието, културата, свободната стопанска инициатива и подобряване на средата на живот на нашите съграждани от общината. Издигнахме  законността и интересите на общността като основно условие за гласуването си в   Общинския съвет. Отстояването на тази позиция не беше лесно, но трудностите не са основание да се откажем и удобно да затворим очите си. Останахме верни на това, което ви обещахме и хората, които ни подкрепиха. Ще продължим да го правим и в следващия мандат с екип от професионалисти и общественици, с хора с идеи и ентусиазъм да отделят от времето и усилията си за бъдещето на Враца!
Очакваме отново вашето доверие и подкрепа. Нашият избор е Враца!", съобщи областният лидер на СДС Ирина Иванова.Валя Берчева откри предизборната си кампания в Мизия
Независимият кандидат за кмет на община Мездра Иван Аспарухов откри кампанията си
Дунав 2016 би в Зверино и се изравни с лидера по точки
Майстор вкара 5 гола за шестица на Огоста
Ботев Попица усети вкуса на победата срещу силен съперник
Дубълът пак бие навън в СЗ Трета лига