Лайфстайл

Хората с тези 6 имена имат ум като бръснач

  19.03.2023 07:30             
Хората с тези 6 имена имат ум като бръснач

Интелектът на човек обикновено се свързва с генетиката и "наследството", което носим от родителите си. Едва ли предполагате обаче, че някои конкретни имена са способни да "орисат" притежателя си да има ум като бръснач! Според нумеролози и специалисти по ономастика (раздел от лингвистиката, който се занимава със значението, произхода и разпространението на имена) хората с тези имена най-често заемат позиции, изискващи висока интелигентност:

Виктор

Мъжете с това име са целеустремени и енергични.

Постигат успех в много области - политика, икономика, бизнес. Често те стават учени, писатели, компютърни гении, както и шахматисти и програмисти.

Владимир

Мъжете с това име са любознателни и активни. Проявяват увереност и твърдост при вземането на решения. В семейство си Владимир има ясно изразена лидерска позиция. Той знае как да управлява други хора.  Собствениците на това име често стават адвокати или прокурори.

Никола

Мъжете с това име са трудолюбиви, упорити и изобретателни. Но те се характеризират с егоизъм и арогантност. Най-често хората с това име стават добри хирурзи, следователи и философи. Те се отличават с висока ерудиция, гъвкав ум и новаторско мислене, пише zajenata.bg.

Елена

Елена е целеустремена, активна и инициативна. Жените с това име често градят успешна кариера в банкирането, политиката и философията. Те стават добри писатели или преводачи, тъй като чуждите езици са лесни за тях.

Мария

Собствениците на това име имат гъвкав и изобретателен ум. Те често заемат лидерски позиции, тъй като не се задоволяват с малко.

Анна

Жените с това име са в състояние да вземат решения бързо и категорично. Те са истински кариеристи – работата се превръща в смисъл на живота им и често заемат лидерски позиции.