Събития

Изберете голямото разнообразие на рибни продукти и деликатеси в „Рибен свят“ във Враца СНИМКИ

  14.03.2023 14:22             
Изберете голямото разнообразие на рибни продукти и деликатеси в „Рибен свят“ във Враца СНИМКИ

Ако сте ценители на прясната риба и държите да слагате на трапезата си полезна и висококачествена храна и желаете да си закупите рибни продукти, то правилното място за вас е магазин „Рибен свят“, който се намира на ул. „Генерал Леонов“ №30, до Кооперативния пазар във Враца. Магазинът зарежда стоката си доказани рибни борси, а живата риба - шаран е от язовир „Агов дол“, който е на няколко километра от града. Собственичката подбира най-качествените продукти, които предлага на своите клиенти.

Магазинът съществува от много години, но от скоро е с нов собственик. Освежен, чист и изключително добре зареден е обектът, който има амбицията да не престава да се разраства и да предоставя на клиентите си цялата гама от рибни продукти и морски радове. Тук ще получите добро обслужване, почистване на рибата, и съвети как да я приготвите.

В „Рибен свят“ можете да намерите жива риба, речна риба, прясна риба, замразена риба, тарами, пушена риба, миксове миди, скариди, калмари - всякакви видове. Работят и по поръчка на клиента, като заявки се приемат на тел. 087 853 4191

От по-екзотичните видове риба се предлагат - калкан, зарган, ватус, от другия месец ще се извършва и регулярно зареждане на раци.

В асортимента си магазинът включва и африкански сом, нормален сом /внос/, от другия месец и щука. Заслужава си да обърнете внимание и на уникално вкусните рибни салати, тарами и хайвери, които съвсем скоро ще бъдат още по-разнообразни. Собственичката сама зарежда стоката си и я подбира качествена и проверена.

Клиентите на магазина могат да закупят от там и специални подправки за рибните си ястия и вина, които перфектно да допълнят вкусното им ястие.

Работното време от понеделник до петък е от 9 до 18 часа, а събота от 9 до 14 часа.

Актуалните предложения в магазина можете да следите на страницата на „Рибен свят“ във фейсбук.

Не се колебайте да посетите „Рибен свят“ и да изберете прясна риба и рибни деликатеси, отговарящи на предпочитанията, които има семейството ви.

Ако пък имате нужда от повече информация, можете да се свържете с  представител на магазина, като използвате посочените координати за контакт.