Крими

Жена хвана крадец, наби го и го предаде на полицията

  04.04.2017 15:43             
Жена хвана крадец, наби го и го предаде на полицията

Смела жена на 48 г. от Монтана спипала в дома си крадец, набила го и когато полицията пристигнала, им го предала. Случката е станала в понеделник малко преди обяд, казаха от ОД на МВР.

24-годишният обирджия е задържан.  Камен Г. е от Враца. Той е стар познайник на полицията. Срещу него има 78 заявителски материала, съден е доста пъти, лежал е и 3 години в затвора, уточняват от областната полиция в Монтана.

В понеделник около 11.30 часа 48-годишната Светлана  А. се прибрала в дома си, който се намира в началото на вилната зона край Монтана. Когато отворила входната врата, се озовала лице в лице с непознат млад мъж. Жената обаче не се уплашила, а натикала младежа в стаята и започнала да го налага с юмруци, където свари. Кирил отвръщал на ударите , а двамата крещели толкова силно, че случайни минувачи чули разправията и повикали полиция.

Когато криминалистите пристигнали, Светлана вече  успяла да омаломощи наглия обирджия и им го предала.

При обиск у Кирил са открити 2 часовника, 2 златни пръстена и 1.10 лева, които апашът задигнал  от дома на борбената жена.

Светлана работи в транспортна фирма в Монтана. Тя  не за първи път става жертва на обирджии, казват нейни познати. Вероятно ядосана от поредния крадец, е събрала смелост и сили да го надвие.

Кирил е съден 12 пъти. Ако и този път магистратите го признаят за виновен за грабежа, го грози затвор от 3 до 10 години.