Лайфстайл

Чалгарките с шумни раздели! Гущеров би шута на Мара, Емануела три пъти зарязвана

  25.03.2017 09:05             
Чалгарките с шумни раздели! Гущеров би шута на Мара, Емануела три пъти зарязвана

Всеки втори брак е обречен на развод! Това е тъжната статистика от 2015 г., която звучи повече от притеснително. Докато стотици подписани бракоразводни документи остават скрити­покрити, то шумните раздели на родните чалга певиците занимават обществото години наред, пише столичен ежедневник.

Стана ясно, че бизнесменът Християн Гущеров е бил шута на Мара Отварачката. Гущеров така и не е приел разкрепостеното поведение на Мария и в крайна сметка е решил да се раздели с нея. "Развеждам се с Мария! От 3 седмици не живеем заедно и бракът ни приключи. Тя не иска семеен живот, а предпочита разголен живот. Всичко това се натрупа и реших да предприема тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави" ­ обясни бизнесменът пред вестника.

Отварачката вече е свободен електрон. Певицата не живее в палата на съпруга си и споделя, че няма да има никакви финансови претенции към него при развода им. Това не е първата гръмка раздяла в живота на Мария. Певицата дълго време не си обелваше и думичка с бившия си съпруг Димитър Андонов, от когото има 9­-годишна щерка Марая. Бракът им продължи цели 5 години, докато Андонов не реши, че певицата не е жената за него. Двамата сложиха край на съжителството си, Митко вече има ново семейство, а малката Марая остана при майка си. "От Митко не съм взела и лев. Тръгнах си от него с един куфар и с отговорността към общата ни дъщеря" ­ разкри след първия си развод Мария, допълвайки, че в началото й е било трудно без парите на бившия й. Мария съвсем не е единствената фолкаджийка, стигнала финансовото дъно и преживяла унижението на зарязана силиконка. Нейната колежка Емануела няколко пъти бива позорно изхвърлена от мъжете си.

Лошата карма на Емануела в любовните й отношения започва още с бащата на първородния й син. Певицата с изумрудени очи е вече бременна, когато очаква в булчинска рокля бащата на детето си пред олтара, а той й връзва тенекия. Години по­късно в риалити формата "Къртицата" Емануела се омъжи за младия бизнесмен Никола, с когото също не успяха да си паснат. Няколко месеца след това разводът им беше факт. Сред неуспешните връзки на брюнетката най­тиражираната е тази с богатия наследник Димитър Динев. Чалгарката му роди син ­ Митко­ младши, когото днес, подобно на първото си дете, отглежда сама. "Родителите на Димитър така и не ме харесаха за снаха. Той нямаше и лев в джоба, аз съм му давала пари. На всичкото отгоре бях бременна, когато ми посегна за първи път. Нямам никакви финансови претенции към него, ще си гледам детето сама!" ­ отсича Емануела след поредната сърдечна драма в живота й.

Самотна майка от една година е и фолкпевицата Рени. Ретро звездата роди двама синове от съпруга си Борис Пилософ и дълги години живееше в Израел заради мъжа си. Изненадващо бизнесменът поиска развод на Рени и й взе всичко освен децата. Певицата се върна в България и в момента се опитва всячески да възвърне позициите си в попфолка. В къщата на "ВИП брадър" Рени призна, че мъжът й не й е оставил нищо ­ взел й е дори колата и жилището, заменяйки я с много по­млада от нея мадама. Заради друга жена преди години сама остана и фолкзвездата Алисия. Раздялата й с Валери Божинов, след като Николета Лозанова й го отне без срам, още отеква във времето. Алисия поиска безумно висока издръжка от Валери в размер на 300 бона. Въпреки упоритостта на певицата съдът отсъди Божинов да плаща по 2000 лева на месец издръжка на сина си. Алисия доскоро имаше вземане­-даване с друг известен бизнесмен ­ Жоро Бирмата. Георги Станоев е човекът, разбил сърцето на колежката й Преслава. Преси и до днес не е намерила мъж, с когото да замени бунтаря. Бирмата и певицата няколко пъти си разменяха шамари на публични места и връзката им приключи трагично. Скандалният любовен триъгълник ­ НиЛо, Алисия, Валери, се заформи малко след този на Коко Динев и двете фолкпевици Анелия и Емилия. Динев заряза Анелия да се грижи сама за щерка им Ивон и създаде семейство с колежката й Емилия. Съвсем наскоро Еми го дари с второ дете и четиримата живеят като щастливо семейство.

Рекордьор в разделите сред попфолк фуриите безспорно е Кали. Певицата има три деца от трима различни мъже. Издръжката за малчуганите идва предимно от нейния джоб. "Познавам мъже детешари, които много обичат да се занимават с децата си. Но те се броят на пръсти. Татковците, с които съм живяла, не си падаха по грижите за децата" ­ откровена е Кали.

Blitz.bg