Спорт

Канят тандем №1 на ММА в САЩ

  22.03.2017 14:52             
Канят тандем №1 на ММА в САЩ

Най-успешният ММА тандем Христо Илиев - Емил Казаков предпочете България и Европа пред САЩ, научи „Конкурент“. Президентът на ISFA за Стария континент и председателят на съдийската комисия получиха покана от международната асоциация по смесени бойни изкуства ISFA FLORIDA - USA да продължат работата си в САЩ. Активната дейност на врачанина Христо Илиев и неговия партньор Емил Казаков и достигнатото от тях високото ниво в организирането на профи гали по ММА през последната година бяха оценени високо от множество държави от двете страни на океана.

„Благодарихме за поканата и казахме, че ще отидем в САЩ, защото това е поредна крачка напред за ММА, но на този етап бихме искали да останем и да организираме гала вечери в Европа и България“, казаха Илиев и Казаков. Президентът на ISFA за Стария континент допълни, че желае да дава шанс на родните бойци да излизат на професионалната ММА сцена и затова всеки проспериращ състезател е добре дошъл в редиците на ISFA.

„ISFA е трамплинът, който може да осигури на всеки талантлив боец възможност да играе за най-големите ММА промоутъри на световно ниво“, коментира пък Емил Казаков.