Избори

Златко Живков, Лукарски и Даниел Вълчев застанаха зад доц. Великов

  10.03.2017 12:45             
Златко Живков, Лукарски и Даниел Вълчев застанаха зад доц. Великов

„Ние, от Реформаторския блок, искаме силна държава, която може да гарантира сигурност, образование и здравеопазване. Силни държавни институции и силна, но свободна икономика, конкуренция с ясни правила. Ние сме гарант, че веднъж избрала Европа пред Кремъл, България безусловно ще остане част от евроаталантическата общност!“, заяви на голямо предизборно събитие водачът на листата Реформаторски блок – Глас народен в Монтана доц. Борислав Великов.

Стотици хора подкрепиха доц. Великов. Зад него застана и кметът на Монтана Златко Живков, лидерът на СДС Божидар Лукарски и проф. Даниел, които също бяха част от събитието.

„Не познавам по-достоен човек, с гордост мога да заявя и мой приятел, който да представлява хората от Монтана. Той е най-последователният и настоятелен депутат, с когото съм работил. Интересите на хората от Северозапада са интереси на доц. Великов.”, заяви Божидар Лукарски.

Доцент Великов е не просто народен представител от Монтана в три парламента, той е обичаният народен представител на Монтана, убедени са хората в региона. Дарява цялата си депутатска заплата. Само за последните две години е помогнал на над 1200 семейства и е изпратил в Монтана 95 000 лева. Доц. Великов издържа лекарски кабинет в квартал Кошарник, подпомага болници, църкви, читалища, детски и социални домове и пенсионери. 45 студенти и ученици от региона по време на обучението си получават ежемесечни стипендии от фонда „Великов”.

Носител е на много награди от хуманитарни организации и кампании, последната от които е орден „Антим І” за заслуги към духовността и дарителство за храмове в региона.

„Доц. Великов трябва отново да бъде вашият защитник, защото той прави това по блестящ начин. Със сигурност всички вие, които искате България да има бъдеще на истинска европейска държава ще подкрепите Реформаторския блок и доц. Великов. Реформаторският блок е гарант за това, че България ще има стабилно дясно-центристко правителство. Това означава, че страната ще има устойчив икономически ръст, с правилно разпределение във всички региони и няма да се харчат пари за глупости, а публичният ресурс ще отива там, където трябва”, подчерта Даниел Вълчев.

„Доц. Борислав Великов е човек, винаги готов да се притече на помощ, а всички, които плачеха за Българския Северозапад, си останаха само с жалбите и плача. Пожелавам много късмет, не се притеснявайте от нищо, трябва да направим избор на 26 март и трябва да го направим с номер  21” - призова кметът на Монтана Златко Живков.

Събитието завърши с концерт на Светльо Витков, лидер на Глас народен,  и група “Хиподил”.

 

За кандидатите на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ гласувайте с номер 21 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.