Събития

„Тя“ идва в кино „Метропол“ в помощ на Дани

  14.02.2017 15:39             
„Тя“ идва в кино „Метропол“ в помощ на Дани

Дългото чакане е към края си. Премиерата на филма ,,Тя'' ще се състои в кино „Метропол“ на 24 февруари от 20.30 часа, научи „Конкурент“. Направен с голяма доза любов и ентусиазъм, филмът ще покаже, че мечтата е реалност.

„Цената на билетите ще бъде 3 лева, като 100% от приходите от премиерата ще отидат в помощ на Даниел Христов, който пострада миналото лято при тежко падане!“, каза специално за единствения всекидневник в Северозапада врачанинът Любослав Ангелов, който е режисьор и оператор на филма. Билети могат да бъдат закупени в СУ „Христо Ботев“ във Враца, както и в кино „Метропол“.

„Тя“ е късометражна лента с елементи на романтика, комедия и драма. Главният герой, в чиято роля ще се превъплъти Димитър Георгиев, има фирма за кредити. Той е доста влиятелен, но у дома му е пълен хаос. Мъжът е ерген и живее сам. Случайно той се засича с бедно момиче от провинция. Тази роля е поверена на Аделина Котова. Основният персонаж ще бъде поставен преди дилема – да избере самостоятелната си кариера или да поеме по общ път с девойката.