Събития

Монтанско село засенчва Малдивите като екзотична дестинация

  09.02.2017 16:44             
Монтанско село засенчва Малдивите като екзотична дестинация

Новият епизод на „Мис Пепеляшка“ тази вечер от 21 ч. по NOVA ще размени местата на жена, живееща в една от най-екзотичните дестинации в България – монтанското село Мърчево, с момиче за един милион, завърнало се от Малдивите.

Доника Стефанова, позната като „Мис Милион“ заради печалбата от Националната лотария преди 2 години, приема предизвикателството да отпътува до Мърчево - приказката на Северозапада. Наскоро завърналата се от Бали и Малдивите мис е студентка „Бизнес администрация“ в София.

Другата участничка в риалити-рокадата е 37-годишната Милена, чието семейство се изхранва от животновъдство. Сърцатата жена е отгледала две деца, а в момента е приемна майка на сираче.

В новия драматичен епизод на приказното риалити деликатната мис ще трябва бързо да забрави за слънчевите екзотични дестинации и буквално да се потопи в битовите реалности на село Мърчево и работата в обора. Финансовата принцеса ще трябва на практика да научи как млякото стига до хладилника, а агнешкото до фурната.

Не пропускайте как „Мис Пепеляшка“ ще отведе „Мис Милион“ в приказката на Северозапада тази вечер /10 февруари/, от 21 ч., по NOVA.