Свят

Мъж по рождение е в топ 100 на най-красивите жени на света /СНИМКИ/

  22.01.2017 07:06             
Мъж по рождение е в топ 100 на най-красивите жени на света /СНИМКИ/

Съвременната медицина достигна такова съвършенство, че е изключително лесно момче да бъде превърнато в момиче. Трябва да се отбележи, че и в обществото се появяват хора, които по начално не могат да се определят кой точно пол искат да бъдат – мъж или жена. Така е станало и с Андрея Пежич. Ако случайно не знаеш какво е това транссексуален, ето го обяснението: това е човек, у който не съвпадат биологичния и социалния пол. Тоест, момче се чувства жена. Такъв е и Андрей. Сега той се казва Андреа и се е решила на откровена фотосесия. Ето как изглежда тя.

В миналото Андрей Пажич стана известен благодарение на своята андрогинна външност. Истинското признание обаче дошло през 2011 година. Андрогинът е участвал както в мъжки, така и в женски модни шоута.  




Въпреки, че Андрей някога е бил мъж, той все пак бе включен в 100-те най-секси жени на света във версията на
FHM.

Тайната на Пежича порази много, но и много очарова. Именно това му помогна да стигне до върха на висшата мода. 




Сега 25-годишната Андреа е решила да демонстрира на света своето ново женско тяло. Дори не е за вярване, че тази безупречна красавица някога е била мъж. 

Трябва също да се отбележи, че феновете на Андреа са във възторг: "Ти си прекрасна, божествена жена. Наистина си мисля, че ти си се родила момиче. Прекрасна си".

Андреа се е родила в Босна. Когато е само на 8 години родителите му бягат от конфликта в Мелбърн. Девет години по-късно тя става световно известен модел. 



Източник: Офигенно 

Превод и редакция: БЛИЦ