Лайфстайл

Венета Райкова: Написах българската Библия!

  20.01.2017 08:25             
Венета Райкова: Написах българската Библия!

Венета Райкова се похвали, че е написала истинска Библия. Екс тв водещата се нареди на първо място като най-продаван писател на 2016 година. Признанието идва след третата книга на Райкова „Инсомния”. В нея тя описва и всички чудотворни места на България, до които самата тя се е докоснала. „Читателите ми се обаждат и ми казват, че съм написала българската Библия. Хората плачат, когато я четат и намират утеха в нея. Чудотворните места, описани в книгата са реални и всеки може да ги посети, ако търси спасение”, разказва Венета. Райкова вярва, че за всеки има шанс и чудесата се случват. Затова е и по-спокойна относно делото с Юксел Кадриев. Както е известно,водещия заведе дело срещу нея и иска 30 000 лв. Сметките й са блокирани, а върху апартамента й е наложен запор.

Самата Венета Райкова се оплаква, че никой не е застанал зад нея, за да я подкрепи в конфликта й с Юксел Кадриев. Въпреки това е по-спокойна за изхода на делото, пише столичен вестник.

„По-спокойна съм и се надявам да стигнем до трета инстанция”, споделя Райкова. И допълва, че макар и сама, ще продължи да се бори срещу бившия си конкурент. Освен това Венета Райкова планира пътуване до Лондон. Тя ще прекара 4 дни в Англия, като на 19 ще се срещне с читателите си там.

Срещата е организирана от фондация „Майки за донорство—Англия” и парите събрани от таксите за среща, ще отидат за каузата на сдружението.

„Вълнувам се много за пътуването си до Англия. През дните, които сме там със семейството ми, ще отпразнуваме и рождения ден на сина ми Патрик. До този момент съм криела кога е роден. Сега вече всички ще научат”, споделя Венета.