Свят

Ученолюбива девойка успя да продаде девствеността си за $ 2 милиона и ще следва в Оксфорд (СНИМКИ/ВИДЕО)

  17.01.2017 16:17             
Ученолюбива девойка успя да продаде девствеността си за $ 2 милиона и ще следва в Оксфорд (СНИМКИ/ВИДЕО)

18-годишната студентка Александра Хефрен, която искаше да продаде девствеността си за 1 милион евро е намерила купувач, който се е навил да се изръси с 2 милиона долара. Това е анонимен британски бизнесмен съобщават ink.inforesisиt.org и metro.co.uk. 

Съгласно договора, 20% от тази сума ще бъде преведена на сметката на агенцията за компаньонки Cinderella, която контролира сделката. Срещата на Александра с клиента трябва да се състои в Германия и да продължи една нощ, но няма информация дали вече е била осъществена и какъв е крайният резултат. 

18-годишно момиче реши миналата есен да продаде девствеността си, за да купи дом на своите родители. Александра Хефрен имаше време до февруари, когато ще изгонят майка й и баща й от настоящото им жилище. 

Идеята хрумнала на Александра, след като изгледала филма "Неприлично предложение" - в него героят на Робърт Редфорд предлага Деми Мур 1 милиард паунда, за да прекара нощта с нея.

Така тя решава да пусне обявата си в сайт за компаньонки, като в нея описва, че е притисната от краен срок. Парите й трябват, за да не останат родителите й на улицата, а и за да замине да учи в Оксфордския университет.



Превод: БЛИЦ