Спорт

Монтана подписа с още трима футболисти

  15.01.2017 12:43             
Монтана подписа с още трима футболисти

Двама французи и един сърбин вече имат договори с елитния Монтана. Централният нападател Брадли и защитникът Саа остават на стадион „Огоста” през следващата 1 г. Чернокожият таран, който е много здрав физически, хвана последния влак, тъй като бе нарочен за изгонване от старши треньора Атанас Джамбазки. Брадли обаче показа добра игра в контролната среща с Кариана. За последно той е бил в Малта.

Централният бранител Саа /на снимката/ бе на терена в Ерден през всичките 90 мин. на спаринга. Това бе достатъчно на ръководството на Монтана да реши да го привлече. Саа може да играе и като краен ляв защитник. Той за последно е бил в отбор от втора дивизия на Франция.

Както „Конкурент“ писа двете попадения във вратата на Кариана донесоха на сърбина Небойша Иванчевич контракт за 3 г. 21-годишният нападател влезе през втората част и показа голмайсторски нюх. Той е с хърватски паспорт.

Общо 9 са новите попълнения в зимната селекция на Монтана. Преди Брадли, Саа и Иванчевич, договори подписаха вратарите Евгени Александров и Корин Брокс, Иво Малинов, Марко Яколич, Блажо Игуманович и Джордже Ивеля.