Събития

Ломското барби натиска с втори албум

  11.01.2017 14:31             
Ломското барби натиска с втори албум

Ломското барби Теди Александрова зарадва многобройните си почитатели с втори самостоятелен албум, който след пускането си в навечерието на Коледните празници се харчи като топъл хляб. Той включва 10 заглавия, сред които са и изпълненията на младата певицата с Азис, Борис Дали, Силвър и Джордан – сигурен ръст за нейното израстване.

Както и в дебютния си албум, Теди е автор на текстовете и мелодиите. Като правило песните са със сериозен хитов заряд, но най-отчетливо се открояват „Коледни желания”, „Много ми е луд”, „За най-красивата принцеса”, „Чалга пеперудки” и „Ня'а проблем”.

Теди Александрова утвърди едно свое правило - в края на всяка календарна година да поднася по един страхотен музикален подарък за многобройните си почитатели. Във втория й проект откриваме една значително по-зряла млада жена, която знае какво иска, преминала е през много перипетии, но върви уверено по пътя си и постига целите, към които се е устремила.

Родената в Лом изпълнителка гледа само напред и работи здраво за кариерата си. Успехът при нея е само гориво, което подхранва творческата й амбиция да достигне до самия връх. Изминалата година бе запомняща се в нейната кариера, тъй като започна с получаването на награда за най-прогресиращ изпълнител и продължи в този дух – създаване на няколко нови песни с ефектни видеоклипове, интригуващи дуети, включване в проекти на свои колеги, десетки участия у нас и в чужбина.

„Измеренията на успеха могат да имат много лица и едно от най-красивите е Теди Александрова”, коментираха ценители.