Крими

Поредна доза полицейски операции. Вижте за какво следиха ченгетата!

  11.01.2017 12:39             
Поредна доза полицейски операции. Вижте за какво следиха ченгетата!

На 10 януари за времето от 9.30 ч. до 19 ч. на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на криминалната и битова престъпност, повишаване чувството за сигурност на гражданите, осигуряване на добър обществен ред и безопасност на движението. Проверени са 49 лица и 27 МПС. Съставени са 3 акта и 2 фиша по Закона за движение по пътищата, 1 акт по наредба на Община Бяла Слатина, 9 акта по Закона за българските лични документи и 1 акт по Кодекса за застраховане.

За времето от 19 ч. вчера до 03 ч. тази нощ на територията на РУ-Мездра е проведена специализирана операция  с цел противодействие на битовата престъпност, повишаване на ефективността и засилване на превенцията, контрола и противодействието на престъпността, противодействие на кражбите по линия на „Селскостопанска продукция и животни“, охрана на обществения ред и безопасност на движението. Извършени са проверки на 14 лица и 11 МПС. 

За времето от 20 ч. на вчера до 04 ч. тази нощ на територията на РУ-Козлодуй е проведена полицейска операция с цел опазване на общественият ред и сигурността, осигуряване безопасността на движението и опазване имуществото на гражданите. Проверени са 10 МПС и 27 лица. Констатирани са 8 нарушения.

Тази нощ операция е имало и на територията на РУ-Оряхово. Тя е била за противодействие на битовата престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Проверени са 16  автомобила и 30 лица. Констатирани са 9 нарушения, за които са съставени 2 акта и 2 фиша по ЗдвП, 4 акта по ЗБЛД и 1 акт по КЗ.