Лайфстайл

Лъсна скандален чат между Галин и нежен актьор (СНИМКИ)

  09.01.2017 08:12             
Лъсна скандален чат между Галин и нежен актьор (СНИМКИ)

Снимки на скандален чат между певеца Галин и актьора Виктор Пламенов лъснаха в нета. В писмото си подателят твърди, че слуховете за свалки и чат между Галин и модела Жоро Кучков, сочен за двойник на Николета Лозанова, не са верни. Ето го и текста на сигнала без редакторска намеса:

„Здравейте имам доста интересна информация за вас. Наскоро беше писано, че Галин си е писал с Жорето Кучков, но не е така. Всъщност един мой приятел си е писал с него. Той ми прати скрийншот и се виждаше че си е писал с Галин, а след като го попитах той ми разказа всичко. Името му е Виктор Пламенов и е текстописец на песни, актьор и в момента режисира филм“, пише подателят, цитиран от "Хот Арена".

От скрийншотовете става ясно, че Галин първи е започнал разговора с актьора, който пък от своя страна не може да повярва, че е обект на интерес от страна на фолкаджията. 

„Още съм в шок, мисля, че сънувам“, кокетира Виктор.

И тук идва директно предложение за среща от Галин: 

„Реално е. Искаш ли да се видим някой път, когато се освободя от ангажименти?“. 

Галин обяснява колко е натоварен графикът му, но обещава да намери време за среща. Следват общи приказки и пожелания за скорошно виждане.

Последната страница от скрийншота показва, че нещата са напреднали и двамата герои са имали среща, а отношенията им са станали доста топли. За 
Виктор звездата Галин вече е „мечо“. 

„Мечо, къде ще ходим днес?“, пита палаво режисьорът. 

„Където кажеш, Викси“, нежно отговаря певецът.

Желанието на Виктор е да отиде у Галин, който пък загрижено му казва, да изчака, че ще мине да го взема, за да не мръзне в студа.

Под пост, на който Виктор е показал заглавната страница на сценарий, за пиеса или филм, със заглавие „Красива“, чийто сценарист и режисьор е самият той, Галин е написал: „Лъха ми на хубаво. Пиша ти 6“. 

Как ще се развият тези любовни трепети остава само да гадаем.