Konkurent
ТДМ

Здраве

Поддържането на това растение в дома ви гарантира добро здраве!

2017-01-03 18:02 927 0

Поддържането на това растение в дома ви гарантира добро здраве!

Повечето от нас са чували, че използването на клетъчни телефони може да ви изложи на нездравословни нива на радиация. Но когато се натрупва с течение на времето, излагането на радиация може да доведе до рак, увреждане на ДНК и отслабена имунна система. Увреждането на ДНК нарушава нормалния растеж на клетките и производството на протеини, пише zajenata.bg.

През 2011 г. Международната агенция за изследване на рака (IARC) излезе с твърдението, че радиацията от мобилен телефон е "канцерогенна за човека."

Ето какви са опасностите за здравето:

- Хронична умора

- Депресия

- Храносмилателни проблеми

- Проблеми с паметта

- Хроничният стрес

- Безсъние

- Сърцебиене

- Главоболие / мигрена

Предпазвайте се от радиацията на мобилния телефон с розмарин

Някои от най-интересните и уникални ползи за здравето от розмарин включва способността му да стимулира паметта, подобрява настроението, намаляване на възпалението, облекчаване на болката, защита на имунната система, стимулира кръвообращението, детоксикация на организма, защитават организма от бактериални инфекции, предотвратяват преждевременното стареене и лекува кожни заболявания, както и предпазва от радиация.

Радиацията може да бъде премахната от тялото ви чрез много природни методи като розмарин и етерично масло от розмарин. Те притежават мощни антиоксидантни свойства срещу щетите от радиация.

Британският вестник по радиология, 2 февруари, 2009 г. твърди, че мастноразтворимите карнозол и карнозна киселини в розмарин "осигуряват изключително важно защитно анти-мутагенно действие".

Как да го използвате:

  • Направете си чай от розмарин - В 2 чаши вряла вода запарвате 2-3 супени лъжици ситно нарязани листа, оставете за 5 до 10 минути и пийте ежедневно.
  • Bpeднитe лъчeния y дoмa, ĸoитo ce излъчвaт oт тeлeвизopa, ĸoмпютъpa, миĸpoвълнoвaтa пeчĸa, мoбилнитe ycтpoйcтвa и aнтeнитe, ce тpaнcфopмиpaт oт растението розмарин. За това си посадете розмарин в саксия.

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Всички го имаме у дома, а дори не подозираме какви пакости прави със здравето ни
2017-08-23 18:10
227 0
Всички го имаме у дома, неотменна част от ежедневното функциониране, а всъщност ни създава големи неприятности. Това е рутерът. Той ни кара да се чувстваме…

Разкриха опасна за здравето диета, вижте дали и вие не сте сред хората, които са я спазвали
2017-08-23 12:10
223 0
мерикански учени идентифицираха вегетарианска диета, която е вредна за здравето. Те установили, че консумацията на рафинирани зърнени храни и много продукти, съдържащи захар, е свързана…

Кардиолози посочиха фаталните грешки, които допускат хипертониците
2017-08-23 06:10
441 0
Водещи експерти по кардиология говорят за заблудите, заради които повишеното кръвно налягане и при мъжете, и при жените може да се покачи още повече и…

Този олигоелемент подмладява, стимулира производството на колаген и реминализира костите
2017-08-22 18:10
229 0
Силицият е на мода. За него говорят аптекарят, лекарят, приятелката, която си е купила лак за нокти със силиций... Какво го прави толкова интересен? За…

актуален брой на вестник Конкурент