Лайфстайл

Какво казват картите ТАРО за вас през 2017 година

  17.12.2016 08:45             
Какво казват картите ТАРО за вас през 2017 година

Картите таро, са се появили преди повече от 500 години в Северна Италия . Въпреки, че първоначално са били ползвани като карти за игра, те бързо се превръщат в инструмент за гадаене.

Днес, картите таро са един от най-популярните иснтрументи за духовна интроспекция в запдания свят. Те са колкото гадател, толкова и съветник. Те могат да ви обърнат внимание към нещо, което може би не забелязвате и по този начин да ви помогнат да избегнете бъдещи проблеми.

Картите от голямата аркана вещаят по-монументални аспекти от вашият живот, докато тези от малката по-скоро показват моментно състояние като част от някакъв по-голям процес.

Жезлите, пентаклите, чашите и мечовете разглеждат ситуации от различно естество; Пентаклите, например, касаят основно финансовото благополучие и професионално развитие. Мечовете символизират законът, науката и житейските битки. Чашите са картите на любовта и емоционалността, а жезлитена страстта и предприемачеството.

Поради богатата си символика, всяка една карта предлага много по-богата информация относно даден проблем. В много случаи, дори и една карта е достатъчна да посочи естеството на проблема и най-правилното действие в тази ситуация.

Ето и нашия ТАРО хороскоп за всички зодии!

И не забравяйте- каквато и карта да ви се падне, ако сте изправени пред важен избор в живота си- човекът, който може да вземе най-мъдрото решение сте самите ВИЕ!

Овен - Върховната жрица
 

Според картите Таро и картата на Върховната жрица, която ще ви води през 2017, годината за вас ще е една невероятна история. Върховната жрица е любопитна жена, която проучва до най-малки детайли всичко, от което се интересува. Тя ви казва, че трябва да излезете от стереотипа. В ежедневието си ще придобиете истинска мъдрост, но и ще се отървете от ненужното благородство. Проблемите ви ще се решават неочаквано! Бъдете искрени и се грижете за външния си вид, това ще ви спечели нови приятели и симпатии от влиятелни личности. Отношенията с партньора ви ще бъдат поставени на карта, от вас зависи как ще се развият те.
 
Щастливи числа: 1, 5, 8, 11, 15, 20
 
Ключови думи: учене, мъдрост, интуиция, платонична любов, късмет
 
Телец – Звездата


Тази година в живата ще ви води пътеводна звезда! Ще бъдете честни с хората около вас, но ще запазите тайните и проблемите за себе си, въпреки това обаче ще се чувствате в хармония със себе си. Животът ще е красив за Вас – птичките ще пеят, слънцето ще свети ярко, вятър ще вее в косите ви! Ще пречистите тялото и душата си. Няма да скучаете през 2017 – животът ще бъде интересен за Вас. Ако успеете да съхраните хармонията в себе си, ще успеете да пренесете позитивни емоции и у околните.
 
Щастливи числа: 4, 8, 10, 14, 17, 23
 
Ключови думи: надежда, възстановяване, чистота на душата, печалба
 
Близнаци – Деветка пентакли
 

 
Близнаците ще се чувстват сякаш крият 9 големи златни монети в чантата си през цялата 2017 година. Това съвсем не значи, че годината ще е лесна. Чантата със златните монети ще ви тежи, ще се удря в краката ви и няма да можете да вървите бързо от тежестта. Въпреки това обаче изобилието ще е навсякъде! Ще имате всичко, което човек може да пожелае, но не се самозабравяйте. През идната година ще се насладите на изобилие и материално благополучие. Не се поддавайте на завистта. Бъдете щедри към близките си и ще сте наистина богати.
 
Щастливи числа: 2, 6, 7, 11, 16, 22
 
Ключови думи: инвестиции и приходи, печалба, материално изобилие, безгрижен живот, нови проекти

Рак – Кралица чаши
 



Кралица чаши е мощна жена! Тя съветва да не взимате емоционални решения през 2017 година. Ще бъдете водени от интелекта, а не от вътрешния ви глас. Ако нещо ви разочарова, не бързайте да се отчайвате – добрите новини ще ви очакват на следващата пряка. Ще помагате безкористно на околните, което ще ви носи чувство на гордост и благородство и свобода. Благородните дела често имат положителен отзвук. Игнорирайте всички предразсъдъци и ще бъдете приятно изненадани. През цялата година ще се радвате на добри приятели и много положителна енергия.

Щастливи числа: 1, 4, 8, 12, 17, 20

Ключови думи: емоционална сигурност, комуникация и разбиране, съпричастност, съпруга, майка, недвижими имоти, приятели

Лъв – Кралица пентакли
 


Кралица пентакли е могъща владетелка, заобиколена от много съветници, но всички те са нечестиви. Също както нея представителите на зодия Лъв ще се опитат да проверят хората около себе си. Няма да се притеснявате, че вашите решения може да причинят ненужно страдание на някого. Не бъдете строги с околните! Таро хороскопът ви казва да не се впускате в нови начинания. Доверете се на приятелите, семейството и се вгледайте в традиционните ценности. През 2017 година Лъвовете ще наблюдават безпристрастно, случващото се около тях и ще решават справедливо!
 
Щастливи числа: 1, 4, 5, 11, 12, 13
 
Ключови думи: предпазлив подход, практичност, сигурност, лоялност, брак по сметка

Дева – Седмица мечове
 



Седмици мечове носят голяма тежест за Девите! През тази година няма да се развивате с темповете, които ви се иска. Отдали сте се на мечти за богатство и слава и не се интересувате от начина, по който те ще се сбъднат, затова не оставяйте нещата на случайността. Избягвайте дребните хитрости, бъдете искрени и открити, ако искате да спечелите от ситуациите, в които попадате. Не се втурвайте в необуздани начинания и се пазете от злополуки. Доверете се на разума.

Щастливи числа: 4, 6, 9, 13, 18, 21

Ключови думи: тайна, сдържаност, хитрост, измама, фалш

Везни – Страшният съд
 

Вашата зодия ще познае истината! Преди да вземете решение през 2017 ще събирате цялата необходима информация, за да решите казусите безпристрастно. Годината ще ви донесе много дилеми, които ще трябва да решите. Ще бдите ката ангел хранител, които тихо ще кръжи над близките си и ще се намесвате само, ако е необходимо. Ще сте обективни и благородни. Благородството и справедливостта ще ви водят през цялата година!
 
Щастливи числа: 1, 6, 8, 14, 17, 20
 
Ключови думи: пробуждане, възраждане, освобождение, изцеление
 
Скорпион – Десетка пентакли

 

 
Десетте монети от тази карта за Скорпионите могат да се умножат до 100 през 2017 година. Щастие и благоденствие ви очакват през тази година. Ще ги привличате като магнит към себе си. През тази година ще се радвате на невиждан късмет. Оценявайте високо всичко, което ще постигнете през годината, защото то няма да продължи вечно. Насочете енергията си основно към семейството и обръщайте повече внимание на дома си. Насладете се на мира и сигурността, за да получите допълнителна положителна енергия. Годината ви дава възможност да се развиете. Бизнес начинанията ще са успешни!
 
Щастливи числа: 4, 9, 15, 19, 23, 25
 
Ключови думи: богатство, щедрост, златен век, стабилност, връх
 
Стрелец – Луната

 


Лицето на луната се променя от пълнолунието до новолунието, но все тези промени са предсказуеми. Луната отразява светлината на слънцето нощем и създава впечатление, че свети със собствена светлина. Те е едно мистериозно огледало. През 2017 Стрелците ще успеят да намерят правилното вдъхновение от тъмния спътник на Земята. Тази година ще стоите настрана от шумни компании и вълнения. Също като Луната ще успеете да се скриете настрана от страстните целувки на любимия човек или пък ще бъдете осветен като крадец.  

Щастливи числа: 3, 9, 14, 17, 22, 26

Ключови думи: загадъчна визия, вдъхновение, магическо привличане, несигурност

Козирог – Седмица пентакли
 


Козирозите ще вложат пари в собствен бизнес през 2017 година. Не разпръсквайте енергията си в различни посоки, а се съсредоточете в една. Търпението ще е от съществено значение за успеха! Ентусиазмът и желанието не са достатъчни. През тази година ще се амбициозни, но не всичко ще тече по мед и масло за вас. Влиянието на седмици пентакли съветва Козирозите да се вслушват повече в съветите на близките и приятелите. Не бързайте, за да не бъдете подведени. С търпение ще получите най-сладките плодове на усилията ви!
 
Щастливи числа: 1, 5, 6, 12, 13, 17
 
Ключови думи: оптимизъм, старт, бавен растеж, необходимост от търпение, великодушие
 
Водолей – Тройка чаши
 

 
През 2017 се отпуснете и се насладете, на това, което живота ви предлага! Съсредоточете се върху семейството и приятелите си и не влизайте в празни спорове. Ще откриете неща, които досега са ви отбягвали. Тази година носи на Водолеите любов, наслада, приятни емоции и свобода на мисълта. Спокойната атмосфера обаче няма да запълни живота ви!
Ще се откроите с предимствата и личния си стил.
 
Щастливи числа: 2, 4, 9, 13, 18, 20
 
Ключови думи: добри времена, баланс, изобилие, успех
 
Риби – Десетка чаши

 

 
Десетка чаши вещае успех за представителите на зодия Риби! Успехът за тях е сигурен! През следващите месеци ще се щастливи и доволни. Ще бъдете заобиколени от всичко, което ви е приятно. Благодарение на упоритата работа и способността да предскажете нуждите на другите, ще получите точно това, което искате. Може да очаквате една година на изобилието. Желанията ви ще се сбъдват, но не забравяйте да планирате и да се подготвите за по-лоши дни.
 
Късмет номера: 5, 11, 17, 20, 23, 24
 
Ключови думи: силата, насищане, изобилие, обич, възхищение

Източник: Канал 3