Събития

„Интеракт“ организира парти за Вси светии

  26.10.2016 12:56             
„Интеракт“ организира парти за Вси светии

За пета поредна година „Интеракт – Враца“ организира парти за Хелоуин. Младежите канят всички вещици, вампири, призраци и други желаещи, който са навършили 12 години, на празника на Вси Светии в спортната зала на Профилирана природо-математическа гимназия „Акад.Иван Ценов“. Партито започва от 18.30 часа вечерта на 28 октомври, съобщи екслузивно пред „Конкурент“ Десислава Цветкова, член на младежката организация на „Ротари клуб“ в града под Околчица.

Главни участници ще бъдат маскираните гости. Много игри, награди, танци и изненади очакват всички присъстващи. Главната цел на младежката организация на „Ротари клуб“ е да помогне на обществото, затова не за първи път се организира такова събитие.

“Всичко, което правим е с хуманитарна цел. Събраните средства от тази кауза ще бъдат дарени на детска градина в Краводер. Децата от забавачницата се нуждаят от легла, защото няма достатъчно в детското заведение. Цената на билета е 2 лева. Нека направим този празник едно уникално преживяване за всеки един от нас. Очакваме Ви с нетърпение!”, допълни Десислава Цветкова, която е и ученичка в ППМГ „Акад. Иван Ценов“.

Младата дама разкри, че следващият проект на младежката организаця на „Ротари“ ще е около Коледа и отново ще бъде насочена към деца в нужда.