Събития

Поликлиниката в Бяла Слатина се сдоби с панорамен асансьор

  20.10.2016 16:17             
Поликлиниката в Бяла Слатина се сдоби с панорамен асансьор

Факт е реализацията на още една прекрасна и от изключително значение за жителите на община Бяла Слатина идея на общинското ръководство в града. В знак на съпричастност към хората с увреждания и възрастните хора и за да покаже своята загриженост и достойно отношение към проблемите им, ръководството на общината сбъдна една отдавна бленувана мечта - изграждането на панорамен асансьор в сградата на Поликлиниката, на стойност 20 000 лв. Новата придобивка е от изключително значение за изграждането на достъпна среда за хора в неравностойно положение, а реализирането на проекта, показа за сетен път желанието и неуморната амбиция на общинското ръководство, да работи в услуга на жителите на общината.

За да споделят този важен за всички жители на община Бяла Слатина ден, сред присъстващите на събитието бяха кметът на общината инж. Иво Цветков, прокуристът на болницата- Николай Димов, представители на Клуб на пенсионера Бяла Слатина, общински съветници, лекари и служители в лечебното заведение.

„Дълг на всеки управленски екип е да прави всичко възможно, за да облекчи трудното ежедневие на хората в неравностойно положение, протягайки им приятелска ръка с разбиране и топлота. Всички заедно трябва да търсим начини за решаване на проблемите им, да създаваме равни възможности за личната и професионалната им реализация, за да бъдат полезни на обществото и на себе си“, заяви на откриването инж. Цветков. Той поздрави лекарите по случай професионалния им празник и им благодари за отговорността и професионализма.