Спорт

Стивън измъкна Монтана от срама в Гълъбово с гол и 2 асистенции

  20.09.2016 19:22             
Стивън измъкна Монтана от срама в Гълъбово с гол и 2 асистенции

Финалистът от миналия сезон в Купата на България Монтана се класира трудно за 1/8-финалите на настоящото издание на турнира. Тимът на Стевица Кузмановски обърна втородивизионния Ботев /Гълъбово/ с 3:2 като гост. Домакините взеха аванс от два гола, след като Реджеп Халил се разписа 5 мин. преди края на първото полувреме и 5 мин. след почивката. Гостите обърнаха резултата само в рамките на 15 мин. Бившият играч на Гълъбово Иван Иванов върна едно попадение за Монтана в 59-та мин. след асистенция на врачанина Стивън Петков и така даде надежда на съотборниците си. 10 мин. по-късно Петър Атанасов изравни, отново след подаване на Петков. Стивън вкара победния гол за гостите в 74-та мин. Той се разписа още един път, но реферът не зачете попадението.

За Ботев /Гълъбово/ започнаха: М. Иванов, Вълев, Катранков, Кижев, Янков, Ив. Иванов, Чанев, Е. Иванов, Халил, Ангелов и Кирилов.

За Монтана стартираха: Василев, Шоко, Михов, Контохристос, Полюткин, Иванов, Дяков, Дос Сантос, Соуса, Генов и Петков

Тимът на Стевица Кузмановски се класира за осминафиналите на турнира и на 26 октомври ще разбере името на следващия си съперник.