Konkurent
Еуроклима

Здраве

Корейски лекари даряват здраве в Козлодуй

2013-09-19 00:00 3181 0

Корейски лекари даряват здраве в Козлодуй

В многопрофилната болница „Св. Иван Рилски” в Козлодуй корейски лекари излекуваха десетки пациенти чрез методите на лечение на източната медицина. Визитата им през август беше по покана на ръководството на болницата и според пациенти, резултатите от работата на специалистите са повече от добри.
Пред репортер на „Конкурент” д-р Сон Ги Су и д-р Зон Ун Сик споделиха, че целта на източните диагностични методи е да се установи причината за нарушение на здравословния проблем в човешкия организъм и начинът на лечение, за да се отстрани болестта. Трябва да се наблюдават и анализират външните проявления на пациента, за да се знае какво става вътре в тялото, защото заболяването на вътрешните органи трябва да има свое проявление върху повърхността на тялото, казват прочутите специалисти.
Поради големия интерес към методите на лечение, корейските лекари продължиха работата си в козлодуйската болница и през септември, а хора, чието здраве са възвърнали, изразиха благодарността си към тях.


Светлин Митрев   

Имах здравословни проблеми и две години наши лекари ми правеха различни  изследвания, но не можеха да установят точната диагноза. В софийски болнични заведения ми правиха различни изследвания за щитовидна жлеза, туморни образувания, диабет, снимки, но без резултат. Препоръчваха ми и съм ползвал хомеопатични и много други скъпо струващи лекарства, но без резултат.
Използвах възможността да посетя д-р Зон Ун Сик в болницата в Козлодуй. Чрез вестник „Конкурент” изказвам благодарностите си към него за възвърнатото ми здраве. След извършените осем процедури аз се чувствам нов човек. Още след втората процедура един от здравословните ми проблеми изчезна напълно. Отшумяха и други два и вече се чувствам силен, изпълнен с енергия, което ми липсваше преди това. След лечението ми при д-р Зон забравих, че съм имал проблеми, които ме мъчеха години наред. Трябваше преди години да предприема източния метод на лечение.
Препоръчвам на всички, които имат здравословни проблели да не пропуснат шанса да посетят д-р Зон Ун Сик и д-р Сон Ги Су.


Златка Манева  

От години имах два сериозни здравословни проблема, които не намериха успешно лечение, въпреки че непрекъснато и отговорно посещавах медицински центрове и специалсти. Случайно разбрах за прегледите на корейските лекари д-р Сон и д-р Зон в козлодуйската болница.
Д-р Сон се зае старателно с моя проблем и сякаш с магическа пръчка още от първата процедура намери решението му. Колкото и невероятно да звучи, чрез методите на източната медицина, той излекува и другото заболяване, което имах.
Препоръчвам на хората със здравословни проблеми да се доверят на корейските специалисти д-р Сон и д-р Зон, защото те са изключителни професионалисти, които умеят да вникнат в целия човешки организъм и да върнат здравето на хората.
Изказвам моите най-искрени благодарности към д-р Сон за проявения професионализъм и човешкото отношение! Пожелавам на двамата корейски лекари много здраве, все такъв висок дух и добронамереност към пациентите!
Митко Казаков  

Имах здравословен проблем от осем години. Непрекъснато търсех лекарска помощ, лежах и в болнични заведения. След направени изследвания ми казаха, че отоците на краката, които получавах, са от възпалителен процес на зъбите ми. Според стоматолозите обаче, те са здрави. Лежал съм и два пъти в софийски болници, ползвам съм непрекъснато скъпо струващи лекарства, но без резултат. Чувствах се некомфортно, изморен и без желание за живот.
Случайно от статията в „Конкурент” прочетох за уменията на корейските специалисти д-р Зон и д-р Сон и реших да опитам техния източен метод на лечение, за което не съжалявам. Години подред купувах с два номера по широки обувки, защото отоците в краката бяха постоянни и болезнени. Още след първата процедура при д-р Зон, само след час усетих, че обувките ми се разширяват и отоците в краката ми спаднаха чувствително. Болките в глезените ми намаляха и най-важното нещо е, че не ползвам лекарствени медикаменти, от които нямаше никакъв ефект. След направените няколко процедури напрежението ми спадна и сега се чувствам много по-добре.
Моят лекар и приятел д-р Зон е гениален, като специалист и човек. Благодаря!


Катя Рибарска  

Имах здравословен проблем, който много ме притесняваше, въпреки, че упорито се лекувах. Не подценявам съвременната медицина, но действително бях много загрижена и реших да се доверя на метода на източното лечение и д-р Зон, който за кратко време бе в болницата в Козлодуй. След няколко процедури останах изключително доволна и очарована, защото моят здравословен проблем отшумя. Сега се чувствам пълноценна и много щастлива. Няма по-голямо щастие от това, човек да бъде здрав!
Отново ще посетя корейските специалисти, защото те са невероятни лекари и прекрасни хора, които вдъхват доверие, радост и надежда. Изпълнена съм с вяра и оптимизъм, защото двамата лекари действително помагат на пациентите си. Няма разочаровани от методите им на лечение, поне сред хората, които аз познавам и които им се довериха. Ефектът от лечението е невероятен. Вече се чувствам жизнена, изпълнена с енергия и самочувствие.
Благодаря от сърце! Желая на д-р Зон и д-р Сон крепко здраве и енергия, за да живеят дълго и да помагат на хората!Стефан Николов  

Имах здравословен проблем, който е повече от 10 години. Според определената ми диагноза, трябваше непременно да ме оперират.
Затова търсех и други начини за лечение, за да избегна оперативния. Разбрах за корейските специалисти, които за мен лично, са моите „ангели спасители”. След пет терапии, които ми направиха чрез източния метод на лечение, те успяха да ме излекуват и операцията отпадна. Аз съм изключително доволен от д-р Сон, защото той вникна със сърцето си в моя проблем и с големия си професионализъм и източния начин на лечение, успя да ми възвърне усмивката, настроението и желанието да живея, да работя и да се чувствам значим и полезен, както за себе си, така и за семейството ми и обществото.
Искам да се обърна към читателите на „Конкурент”, да не се притесняват от здравословните си проблеми, да не губят време и да се доверят на д-р Сон и д-р Зон! Методът им на лечение е бърз, ефектен, а отношението им към пациентите е изключително човешко, изпълнено с много любов и загриженост.Нели Димитрова

Въпреки упоритостта ми и търсенето на лечение на моя здравословен проблем, чрез различни болнични заведения и скъпо струващи изследвания и лекарства, той не намери решение. Ежедневното ползване на лекарства разстрои целия ми организъм и начин на живот. Чувствах се безсилна и изтощена.
Разбрах от моя позната, пациентка на д-р Зон и д-р Сон, че е изключително доволна от начина на лечение на източната медицина. Реших да се доверя на двамата корейски лекари и не съжалявам. Приета бях много радушно и отговорно споделям, че от няколко процедури, моят здравословен проблем вече е в миналото. Сега съм изпълнена с воля за живот и енергия и най-важното за мен е, че изобщо не ползвам огромното количество лекарствени медикаменти, без които не можех.
Сърдечни благодарности на д-р Зон, д-р Сон и д-р Зен за положените грижи за мен, защото те са изключителни лекари и прекрасни хора, които върнаха радостта, усмивката и желанието ми за живот. Благодаря ви, уважаеми лекари, от все сърце!

*Уважаеми пациенти, заповядайте при нас от 16.09.2013 г. в МБАЛ „Св. Иван Рилски” - Козлодуй, ет. 3, кабинет №312 и ние ще направим всичко възможно, за да решим Вашите здравословни проблеми, за да се чувствате Вие добре и щастливи, защото Вие сте нашите многоуважавани пациенти!
За контакти – тел.: 087/ 8022053 - д-р Зен Ен Нам

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Падна една тайна! Полезно ли е рибеното масло?
2017-04-26 18:10
68 0
Американски учени проведоха мащабно изследване, което не потвърждава ефективността на толкова популяризираните перлички от рибено масло при профилактиката и лечението на заболявания на сърдечно–съдовата система.…

Елда брашно за тяло на мечтите! Сваля по 500 гр. на ден!
2017-04-26 12:10
144 0
В интернет пространството плъзна нов и много ефикасен метод за бързо сваляна на килограми. Елда напитка за отслабване Пригответе вкусна и ефективна комбинация от елда…

Какво не бива да правите преди и след хранене
2017-04-26 06:10
267 0
/Продължава/ Не палете цигара Повечето пушачи казват, че удоволствието от една цигара е най-голямо след хранене. За съжаление това може да увеличи риска от появата…

Препаратите против оплешивяване ви причиняват нещо страшно
2017-04-25 18:10
225 0
Препаратите, предназначени за лечение на оплешивяването могат да бъдат опасни за представителите на мъжкия пол. Немски учени стигнаха до този неочакван извод в свое по-широкомащабно…

актуален брой на вестник Конкурент