Избори

Хората в Лиляче към МК „БАСТА“: Всички нехаят за селата, да помислят и за нас

  18.10.2019 16:35             
Хората в Лиляче към МК „БАСТА“: Всички нехаят за селата, да помислят и за нас

В непринуден разговор между съмишленици се превърна посещението на кандидатите за общински съветници на МК „БАСТА“ в с. Лиляче. Хората там се оплакаха, че мизерстват, а управниците отдавна са ги забравили. „Няма какво да ядем, не знаят, че сме живи. Сега, преди изборите, ни омайват с пари, за да гласуваме за тях. Положението ни няма да се оправи с техните 50 лева“, оплакаха се жителите на Лиляче.

Разделят ни по всякакъв принцип, за да ни владеят. Тези, които идват да ви лъжат - не мислят за вас, а за собственото си благополучие. Това са хора, трупащи състояние на ваш гръб. Време е за промяна. Време е да се помисли за обикновения човек и той да диктува правилата, а не безропотно да ги следва. На 27 октомври помислете за себе си и за своите семейства. Гласувайте за личности, а не за букви и партии“, призова водачът на листата Борислав Банчев. Той беше придружен от още трима кандидати за общински съветници – адвокат Денка Димитрова, директорът на детска градина Елена Кирилова и финансистът Светлин Герасимов.

Жителите на Лиляче поискаха справедливо разпределение на средствата за населените места в общината, а не някои да са облагодетелствани на партиен принцип. Именно затова хората възприеха идеята, залегнала в предизборната програма на МК „БАСТА“- повече инвестиции в крайните квартали и селата.

Доказателство, че платформата на МК „БАСТА“, насочена към обикновения човек, дразни политическите опоненти на коалицията, е че един от тях съвсем явно се опита да саботира предизборната среща. Кандидатът за кмет на Лиляче от ВМРО Красимир Петров „случайно“ стоеше до входа на сградата, където трябваше да се проведе събранието и отблъскваше хората, дошли да чуят представителите на МК „БАСТА“. Гражданите обаче възроптаха и срещата се превърна в непринуден разговор на открито между съмишленици, по време на който бяха набелязани наболелите проблеми и пътищата за решаването им.

Подкрепете МК “БАСТА“ с №70 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!