Спорт

Търсят се мераклии за турнир по мини футбол в Галиче

  14.08.2019 11:37             
Търсят се мераклии за турнир по мини футбол в Галиче

В Галиче на 24 август  ще се проведе турнир по мини футбол, като в зависимост от броя на отборите, може да се състои в два последователни дни / 24-25 август/. Организаторите са осигурили парични премии за шампиона и финалиста.
Турнирът ще започне с групова фаза,, като напред в надпреварата продължават първите два отбора от всеки поток.. Мачовете ще се играят в две полувремена по 10/15 мин., като форматът е 4+1 / 1 вратар и 4 полеви играчи/. Смените са без ограничение и се извършват само при спряла игра. При получаване на жълт картон играча следва да бъде заменен от друг състезател за 2 минути. Изключение се прави ако няма кой да замени наказания със жълт картон играч. При натрупване на 3 жълти картона потърпевшият пропуска следващия мач
При равенство между два отбора в груповата фаза се бият дузпи, като всеки от съставите взима по 1 точка, победилият при наказателните удари има предимство в спор за разпределянето на местата за излизане от групата. Ако след изиграване на мачовете в групата има равенство в показателите на отборите се гледа мача между отборите; головата разлика; получени картони; теглене на жребий. Състезател, взел участие за един отбор няма право да играе за друг състав.
Таксата за участие на отбор е 40 лв.
Записванията на отборите се приемат до 20 август, включително, като при заявката е необходимо предаване на списък с името на отбора и минимум 5 състезателя, като максималния брой на състезателите в един отбор е 15. Допълването на списъка може да се направи преди първия мач на отбора.
На 22 август ще бъде изтеглен жребият за турнира. Заявките се подават на лично съобщение или на телефон 0898538966.