Събития

Представят комедията „Кризисен център“

  12.08.2019 12:27             
Представят комедията „Кризисен център“

Шуменският театър „Васил Друмев“ кани всички желаещи да гледат комедията „Кризисен център“ във Враца . Представлението в града под Околчица е на 22 август от 19.30 часа в концертната зала на общината.

 „Кризисен център” от Михаил Казаков, е събрал под режисурата на  Съби Събев актьорите: Силвия Петкова, Николай Станоев, Иво Йончев, Юлиян Рачков и Ивайло Захариев. Сценичният дизайн е дело на Димитър Димитров, а музиката е на Тодор Василев.

Пиесата „Кризисен център“ е в жанра на трагикомедията. Всяка седмица група мъже, потърпевши от насилието на жени, се събират на необичайно място – в подводница. Девизът им е „Аз не съм жертва“. Но един ден на борда на подводницата попада нов герой – Жена.

Какво ще последва оттук нататък – ще разберете, ако сте сред зрителите.

Пиесата „Кризисен център” от Михаил Казаков е отличена с поощрителна награда в Третото издание на конкурса „Алеко Константинов” за нова българска сатирична комедия, който се организира от Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов” – София.

Михаил Казаков получава поощрителна награда за драматургия от  Друмеви театрални празници „Нова българска драма” през 2017 г. за друг негов текст – „Потребителят”.

Цената на билетите е 8, 10 и 12 лева. Можете да си резервирате място на телефон: 08855011987.