Konkurent
Инекс

Свят

Жена оцеля, заклещена 6 дена в катастрофиралата си кола при 41,7 градуса

2019-08-02 12:50 3482 0

Жена оцеля, заклещена 6 дена в катастрофиралата си кола при 41,7 градуса
Автор: снимката е илюстративна

Белгийка беше спасена, след като беше хваната в капана на катастрофиралата си кола в продължение на 6 горещи дни, съобщават Би Би Си и БГНЕС. Жената разказва за своето изпитание, започвайки с думите „Мисля, че съм голяма късметлийка”.

45-годишната Корин Бастид изчезнала близо до Лиеж на 23 юли, два дни преди температурите да достигнат 41,7 ° C. Колата й се преобърнала в канавка в отдалечен район, наранявайки гръбнака й и тя не успява да излезе.

Макар и силно дехидратирана, тя остава в съзнание и оцелява, пиейки дъждовна вода. Жената е открита, след като семейството й алармира полицията, подавайки сигнал за изчезнало лице.

От болничното си легло Корин казва, че е смятала, че никой няма да я намери в „ужасяващата жега”.

„Първата нощ мобилният ми телефон не спря да звъни. Опитах се да му отговоря, но не можах, защото ръката ми беше ранена”, разказва тя.

Жената си спомня как е губела съзнание всеки път, когато се е опитвала да се движи, за да се измъкне от колата. В крайна сметка, след много усилия, успяла да отвори една от вратите с крак.

„Най-трудното беше да лежа върху парчетата стъкло. Опитах се да се вдигна, но останах с впечатлението, че гърбът ми се разкъсва. Също така използвах мокър клон, за да създам усещането за влага в устата си. Но не чувствах глад", добави тя.

Корин Бастид говори с изключителна благодарност за жената, която я е спасила.

„Тя ми каза, че ме е търсила навсякъде. Тя остана с мен през цялото време и мисля, че тя е моят ангел-пазител”.

Въпреки ужасяващото си изпитание, г-жа Бастид заяви, че се чувства щастлива, че е жива. През цялото време тя не загубила надежда, мислейки за децата си.

24часа

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Меркел иска нов план за Брекзит до 30 дни
2019-08-22 09:50
25 0
Германският канцлер Ангела Меркел даде на премиера на Великобритания Борис Джонсън 30 дни за измисли решение за сключване на сделка с Брюксел за Брекзит, пише…

Експеримент: Как аудио книгите влияят на мозъка ни
2019-08-22 08:20
54 0
Американски учени откриха, че слушането на аудио книги има същия ефект върху центровете на мозъка, както четенето на книжни книги. Това съобщи в. "Дейли Телеграф".…

Гренландия показва какво ще се случи със света през идните години
2019-08-22 06:50
105 0
Гренландия е мястото на Земята, за което може да се каже, че е като хладилник с отворена врата. Там ледниците се топят и морското ниво…

Самоуби се екоизманик №1 в САЩ
2019-08-21 21:20
153 0
Най-големият еко измамник на САЩ се е самоубил, предаде АП. Тялото на 60-годишния Ранди Констант е било в дома му в град Чиликот, щата Мисури,…

актуален брой на вестник Конкурент