Konkurent
Инекс

Свят

Българин уби жена си с нож в сърцето и я хвърли през прозореца, политик я откри

2019-07-10 09:50 1163 0

Българин уби жена си с нож в сърцето и я хвърли през прозореца, политик я откри
Автор: снимката е илюстративна

29-годишна българка е намерена мъртва с множество прободни рани във вътрешния двор на жилището й в испанския град Бургос вчера сутринта, предава elespanol.com.

Съветникът по образованието Константино Руис я намерил, след като докато пресичал площада "Хесус Апарисио", чул викове: "Има жена в двора! Хвърлиха я през прозореца! Това е Моника!". Политикът изтичал до мястото на инцидента и свидетели му показали тялото на Моника Асенова. То било с множество наранявания. Свидетели твърдят, че младата жена се е показала на прозореца и е молела за помощ, а малко след това мъжът й я блъснал. "Беше цялата в кръв", разказва потресен съветникът.

Съпругът на Моника 39-годишният Бисер е направил пълни самопризнания пред полицията. 

Двамата идват от семейство музиканти. Имат две дъщери - на 13 и 15 години. Първата се ражда в България, когато Моника е само на 14 години. Две години по-късно, когато живеят в Испания, се ражда втората им дъщеря. Семейството започва нов живот в Бургос.

Според техни съседи те са се адаптирали идеално към новата среда, а Моника винаги е искала да участва в дейностите на градчето. "Имаше специална харизма", казват те. Първоначално е домакиня, а след това започва работа в местен супермаркет. В свободното си време е организирала мултикултурни събития, като например, приготвяне на типични български ястия в града. "Работеше като звяр", казва неин съсед.

Бисер си намерил работа като чистач в кметството, но дълго време не работел заради проблеми със сърцето.

Според информирани през 2011 година Моника е подала оплакване за домашно насилие. Впоследствие обаче се отказала от жалбата.

На 28 юни жертвата трябвало да вечеря с приятелки, но така и не се появила. Спряла и да отговаря на съобщения в Уотсап. Същата вечер в къщата им пламнал пожар. Бързата намеса на пожарникарите предотвратила трагедия. Оттогава обаче приятелките на Моника твърдят, че нямат връзка с нея. Научили, че отишла да живее при майка си в Сория заедно с двете си дъщери. Вчера Моника се върнала да си вземе дрехи от дома им в Бургос и се срещнала с Бисер. Тогава той я нападнал с нож и след това я хвърлил през прозореца пред погледите на шокираните съседи.

24часа

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Турски рибари извадиха 5-метрово чудовище до Чанаккале
2019-08-23 18:50
95 0
Рибари в турския окръг Чанаккале уловиха петметрова акула, тежаща един тон, съобщи турската телевизия НТВ. Гигантската акула била хваната, след като попаднала в рибарска мрежа.…

Историческа кражба в САЩ - 80 лица присвоили милиони долари с измами
2019-08-23 17:20
59 0
Федералната прокуратура в САЩ внесе днес обвинителен акт от 252 точки срещу 80 лица, заподозрени в заговор за кражба на милиони долари посредством измамни схеми…

Страшното пророчество на Нострадамус за края на света на 30 август 2019
2019-08-23 15:50
629 0
Според експерти, които внимателно изучават написаното от френския пророк Мишел Нострадамус, в близко бъдеще нашата планета я очаква апокалипсис. Изследователите смятат, че в своите катрени -…

Руски медици се опасяват от радиационно заразяване
2019-08-23 14:20
96 0
 На 8 август на военен полигон до Северодвинск, Архангелска област на Русия, при изпитания на реактивна установка избухна взрив. Пресслужбата на администрацията на града съобщи…

актуален брой на вестник Конкурент