Събития

Кметът на Видин се запозна с извършения ремонт в сградата на направление „Социални услуги и здравни дейности“

  18.06.2019 13:14             
Кметът на Видин се запозна с извършения ремонт в сградата на направление „Социални услуги и здравни дейности“

         Огнян Ценков, заедно със заместник-кмета Венци Пасков посетиха общинското направление, за да се запознаят с обновените помещения. Управителят на „Социални услуги и здравни дейности“ Силвия Венчева показа на гостите какви ремонтни дейности са осъществени, за да могат служителите да работят в по-комфортна среда, а посетителите да се чувстват по-уютно.

         „В бюджетите за 2017 и 2018 година отделихме 43 хиляди лв., за да осъществим основен ремонт на сградата – на покрива, саниране, подмяна на дограмата и изграждане на нова ел. инсталация. Входът към направлението също е обновен“ – обясни кметът на Общината за направеното до момента. Венчева допълни, че сега е подменена настилката в стаите с балатум и са поставени нови транспаранти. Ценков каза още, че Община Видин е една от общините, които са на челно място във връзка с предлаганите социални услуги – 22 на брой и работи успешно по редица проекти в тази сфера. Това е благодарение на активността и професионализма на хората, работещи в направлението.

Припомняме, че през месец април 2016 г. Община Видин бе отличена за ефективно партньорство с неправителствения сектор в сферата на социалните услуги. Наградата бе връчена по време на  Единадесетия национален форум на доставчиците на социални услуги.