Лайфстайл

„Дяволското гърло” заснет с 2 различни финала. Последната седмица продуцентите ще решат коя версия да излъчат

  14.05.2019 12:20             
„Дяволското гърло” заснет с 2 различни финала. Последната седмица продуцентите ще решат коя версия да излъчат

Кой е убиецът в хитовия крими сериал „Дяволското гърло” по Нова телевизия се превърна в най-дискутираната тема в последните 2 месеца, научи HotArena.

Още със старта си през март, крими сериала по Нова телевизия достигна рекорден рейтинг, а зрителите с нетърпение очакват развръзката на мистичните убийства във финалния 12-и епизод. 

Разкритието на „Уикенд”, че полицаят Краси е килърът, който брутално обезобразява жертвите си, предизвика огромно недоволство у феновете на хитовия сериал. В интернет форумите почитателите на заплетената сага в стил „Досиетата Х” изляха разочарованието си от предизвестения край и дори се заканиха да не гледат следващите епизоди, тъй като вече не им било интересно.

За да угодят на зрителите, продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков решили да прибегнат до хитър трик, използван вече в световноизвестни комедийни и крими сериали. Екипът решил да презаснеме 12-я финален епизод с още по-зловещ и шокиращ финал. Умишлено във всеки епизод били вкарвани заблуждаващи моменти, които непрекъснато да подвеждат кой е убиецът, а дни преди излъчването на последния епизод, продуцентите щели да решат кой от тях да излъчат.

Въпреки огромния интерес, те опровергаха слуховете, че „Дяволското гърло” ще има отворен финал. „Убийствата ще бъдат разкрити. Историята ще бъде завършена. Възможно е да има продължение, но то ще е със съвсем различна криминална история”, категоричен бе Любо Нейков.

Според хора от кухнята на сериала, дори актьорите не знаели с кой точно финал ще приключи „Дяволското гърло” и самите те с интерес щели да наблюдават излъчването на 12-я финален епизод. По същия начин няколко финала бяха заснети и на касовата поредица „Игра на тронове” по НВО. За да се предпазят от изтичане на последния епизод в интернет, продуцентите на фентъзи сериала снимали няколко версии и така никой да знаел какво точно ще се случи накрая.

хотарена