Konkurent
ТДМ

Събития

Секси баба на 2 внучета от Монтана шокира Билалов и зрителите на „Стани богат”

2019-03-12 20:25 2980 0

Секси баба на 2 внучета от Монтана шокира Билалов и зрителите на „Стани богат”
Секси баба на 2 внучета от Монтана шокира Билалов и зрителите на „Стани богат” Секси баба на 2 внучета от Монтана шокира Билалов и зрителите на „Стани богат” Секси баба на 2 внучета от Монтана шокира Билалов и зрителите на „Стани богат”
Автор: Снимки: БНТ-1

Секси баба на 2 внучета шокира Михаил Билалов на стола на богатството в шоуто "Стани богат" по БНТ-1. С младежката си визия, красиво тяло и шармантна прическа Цветелина Цветкова от Монтана скри шапката на водещия и зрителите на предаването. Освен това тя има и доста интересен житейския път.

„Голям приключенец съм. Но не е нужно да ходиш далеч или да търсиш някакви специални неща, които да те доведат до приключението. Това може да се случи и в малките неща”, каза тя при представянето й.

Той я попита какво е чувството да гледа двете си внучета, а тя му отговори: „Не е приключение да гледаш две внучета. Това е щастието. Те са на две и всеки момент навършени пет години”.

Преди да започне битката за 100 000 лева Цветелина, която изглеждаше като млада дама с красива фигура и зашеметяваща прическа, сподели, че е посещавала редица страни, сред които Виетнам, Камбоджа, Индонезия, Гватемала, Колумбия, Мексико и други.

„Екзотиката ме влече, както и пикантната храна”, сподели красивата баба.

Тя разказа и за едно доста странно преживяване, което е имала: „В Бали отидох да посетя едно местно погребение, защото ми казаха, че е интересно. Представях си го много романтично, защото ми бе обяснен, че ги изгарят на клади. Беше по-различно, защото си го представях по друг начин, а те ги изгаряха с газови горелки, но бе интересно приключение”. 

Цветелина бе в студиото с дъщеря й Силвия, която по нищо не й отстъпваше по хубост. Щерка й поясни, че е стоматолог, а подкрепа бабата от Монтана получаваше и от приятелката й Драгомира.

Шармантната баба с лекота спечели пет хиляди лева, но препъни камък за Цветелина се оказа въпрос №12, който бе за 10 хиляди лева. Той бе: „Как англичаните наричали жените, работещи във фабриките за муниции през Първата световна война?”. Възможните отговори бяха „амазонки”, „спартанки”, „лъвици” и „канарчета”. Тук Цветелина не се поколеба и тъй като бе използвала всичките си жокери реши да се откаже. Извън играта й тя маркира отговор „канарчета”, който се оказа верен. Все пак секси бабката от Монтана си тръгна с пет бона печалба. 

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Владимир Уручев: Работих за по-голяма прозрачност  в енергийните сделки на ЕС с останалата част от света ИНТЕРВЮ
2019-03-20 12:00
20 0
ВладимирУручев е евродепутат от ПП ГЕРБ, в групата на ЕНП в Европейския парламент. Член е на комисията по индустрия, енергетика и изследвания, заместник- член на

(ОБНОВЕНА) Започна изграждането на паметник за кинорежисьора Людмил Кирков
2019-03-20 10:55
112 0
От днес стартираха строителните дейности по изграждане на паметник-чешма в чест на врачанския кинорежисьор – Людмил Кирков. Към момента градинката пред Дом на науката и…

Защо избираме евродепутати и какви възнаграждения получават
2019-03-20 10:00
151 0
Евродепутат е представителна длъжност, която населението на всяка една държава – членка на ЕС има право да избере автономно на специално проведени за целта избори.…

Зам.-министър Колева дискутира младежки политики във Враца
2019-03-20 09:00
47 0
В четвъртък заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева ще се срещне с младите хора във Враца, за да представи реализираните дейности на Министерството по…

актуален брой на вестник Конкурент