Konkurent
ТДМ

Събития

Секси баба на 2 внучета от Монтана шокира Билалов и зрителите на „Стани богат”

2019-03-12 20:25 3166 0

Секси баба на 2 внучета от Монтана шокира Билалов и зрителите на „Стани богат”
Секси баба на 2 внучета от Монтана шокира Билалов и зрителите на „Стани богат” Секси баба на 2 внучета от Монтана шокира Билалов и зрителите на „Стани богат” Секси баба на 2 внучета от Монтана шокира Билалов и зрителите на „Стани богат”
Автор: Снимки: БНТ-1

Секси баба на 2 внучета шокира Михаил Билалов на стола на богатството в шоуто "Стани богат" по БНТ-1. С младежката си визия, красиво тяло и шармантна прическа Цветелина Цветкова от Монтана скри шапката на водещия и зрителите на предаването. Освен това тя има и доста интересен житейския път.

„Голям приключенец съм. Но не е нужно да ходиш далеч или да търсиш някакви специални неща, които да те доведат до приключението. Това може да се случи и в малките неща”, каза тя при представянето й.

Той я попита какво е чувството да гледа двете си внучета, а тя му отговори: „Не е приключение да гледаш две внучета. Това е щастието. Те са на две и всеки момент навършени пет години”.

Преди да започне битката за 100 000 лева Цветелина, която изглеждаше като млада дама с красива фигура и зашеметяваща прическа, сподели, че е посещавала редица страни, сред които Виетнам, Камбоджа, Индонезия, Гватемала, Колумбия, Мексико и други.

„Екзотиката ме влече, както и пикантната храна”, сподели красивата баба.

Тя разказа и за едно доста странно преживяване, което е имала: „В Бали отидох да посетя едно местно погребение, защото ми казаха, че е интересно. Представях си го много романтично, защото ми бе обяснен, че ги изгарят на клади. Беше по-различно, защото си го представях по друг начин, а те ги изгаряха с газови горелки, но бе интересно приключение”. 

Цветелина бе в студиото с дъщеря й Силвия, която по нищо не й отстъпваше по хубост. Щерка й поясни, че е стоматолог, а подкрепа бабата от Монтана получаваше и от приятелката й Драгомира.

Шармантната баба с лекота спечели пет хиляди лева, но препъни камък за Цветелина се оказа въпрос №12, който бе за 10 хиляди лева. Той бе: „Как англичаните наричали жените, работещи във фабриките за муниции през Първата световна война?”. Възможните отговори бяха „амазонки”, „спартанки”, „лъвици” и „канарчета”. Тук Цветелина не се поколеба и тъй като бе използвала всичките си жокери реши да се откаже. Извън играта й тя маркира отговор „канарчета”, който се оказа верен. Все пак секси бабката от Монтана си тръгна с пет бона печалба. 

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Топлим се с газ от  отпадни продукти
2019-05-23 05:00
92 0
Наскоро бе обявено, че фирмата „Валтер Къмпани“ е взела под наем едно от съоръженията на “Топлофикация – Враца” ЕАД и в момента осъществява мащабен проект…

В новия брой на
2019-05-22 22:00
177 0
- „Точат“ ни сметките с вируси по е-пощата; - Осигурен е транспорта до връх Околчица; - Богата празничната програма за 24 май; - Над 250…

Оратория „Христо Ботев
2019-05-22 21:00
100 0
 В навечерието на Деня на българската просвета и култура във Враца ще звучи едно от най-мащабните произведения, посветени на подвига на поета-революционер Христо Ботев. Десетки…

Касова продукция гледат във Враца – иде мюзикълът „Котки“
2019-05-22 20:00
168 0
Една от най-касовите продукции, поставяни накога на сцена, ще бъде показана във Враца. Мюзикълът „Котки“ от Андрю Лойд Уебър ще се изиграе на голямата сцена…

актуален брой на вестник Конкурент