Спорт

Скандал в съблекалнята преобразил Ботев срещу Верея

  09.03.2019 09:32             
Скандал в съблекалнята преобразил Ботев срещу Верея

Скандал, избухнал на почивката на мача Ботев – Верея, е преобразил отбора на врачани. Вчера те разбиха тима от Стара Загора с 3:0, но макар че водеха с 1:0 в края на първата част, не изглеждаха много уверени в трите точки.

„Старата лисица“ Сашо Ангелов обаче намерил начин да надъха възпитаниците си и да ги предпази от подценяването. В дните преди мача с Верея той не спираше да предупреждава, че аутсайдера в елита е като „празната пушка, която гърми само веднъж“. Ангелов се притесняваше, че врачани ще подценят противника и той ще ги изненада на стадион „Христо Ботев“. И не беше далече от истината, особено след продукцията на двата тима преди почивката. Въпреки гола на Мартин Кавдански в средата на първото полувреме, до почивката гостите изпуснаха да направят пълен обрат.

Какво са си казали на почивката треньор и футболисти – това си знаят само те, но е факт, че Ботев излезе преобразен, а попаденията на Даниел Генов и Петър Атанасов убиха интригата в двубоя още преди да е изтекъл час игра.

За напрежение сред футболистите иначе признаха и Атанасов, който беше избран за играч на мача, и Сашо Ангелов. То пролича и в отношенията между Генов и Йордан Апостолов след второто попадение в срещата. Наставникът и Атанасов обаче дипломатично обясниха, че каквото се е случило, е останало зад вратата на съблекалнята.

Четете повече във в. "Конкурент" - всекидневникът на Северозапада.