Спорт

U11 си върна с лихвите на Спартак 1919, загря с 6:0 за „София къп”

  17.02.2019 16:11             
U11 си върна с лихвите на Спартак 1919, загря с 6:0 за „София къп”

U11 на Ботев /Вр/ срази с 6:0 връстниците си от Спартак 1919 /Плевен/ в последната контрола преди престижното участие в „София къп”. Момчетата на Тодор Гарев си върнаха с лихвите на плевенчани за единствената загуба през есента в зона „Велико Търново”, макар и в неофициален мач. На полусезона врачани са първи, а плевенчани  - трети.

По 2 пъти се разписаха Митко Панов, направил и 2 асистенции, както и Тихомир Тодоров, по веднъж точни бяха Янислав Тонов и Иван Анжелов.

„Доволен съм само от резултата, по отношение на играта имам критики. Надявам се скоро да изчистим слабостите и отборът да стане още по-силен и ефективен. Полезна проверка преди мачовете в София”, каза наставникът Гарев.

Ясни са вече срещите по часове на U11 по терените в Национална футболна база “Бояна”. В група „А” нашите почват срещу CSKA London FA в четвъртък от 12.30 ч. На следващия ден е двубоят с Царско село, също от 12.30 ч., а в събота от 13 ч. е срещата с Берое. Напред продължават първите два тима от група, като целта пред малките ботевци е да влязат в Топ 4 в крайното класиране. Финалът е в неделя.

Всички отбори ще бъдат на хотел по време на турнира, като организаторите обещават нищо да не липсва на талантите.