Събития

Вижте кой спечели конкурса „Песен на Свети Валентин“ СНИМКИ

  15.02.2019 08:49             
Вижте кой спечели конкурса „Песен на Свети Валентин“ СНИМКИ

Събитието премина при изключителен интерес и се проведе в залата на Симфониета - Видин. За поредна година Община Видин се включва в организацията на инициативата, съвместно с Oбщинския младежки съвет за превенция на зависимости и Младежката банка към Сдружение "Активно общество".

Общо 11 изпълнители участваха в XXI-то издание на конкурса, като бяха оценявани от петчленно жури. Заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков бе гост на вечерта и поздрави присъстващите от името на кмета Огнян Ценков. „Щастлив съм, че в Деня на любовта отново ни събира едно хубаво събитие, което ни припомня колко талантливи деца и младежи има в нашия красив град Видин. Желая успех на всички и съм сигурен, че ни очаква вълнуващо преживяване. Дайте най-доброто от себе си и нека публиката аплодира силно любимите си изпълнители“ – каза Пасков.

Репертоарът на изпълнителите беше разнообразен, а членовете на журито се затрудниха истински с избора на най-добре представилите се. Венци Пасков връчи наградите, като първото място съвсем заслужено спечели Никол Божидарова с авторската си песен „Rotten and Golden”, както  и възможността да направи запис в Радио Видин. Второто място бе за Елена-Стефани Асенова, която представи песента “Hello” на Аdele, а на трета позиция бе Михаела Дончева, с изпълнението „Don’t let me down” на The Chainsmokers.
На всички участници бяха раздадени грамоти и шоколадови бонбони, а заелите първите три места получиха торти.