Крими

Странно! Нито 1 дума за обърнатата кола от снощи във Враца

  02.02.2019 15:04             
Странно! Нито 1 дума за обърнатата кола от снощи във Враца

Нито 1 дума не се появи в днешния бюлетин на полицията във Враца за атрактивната катастрофа, за която съобщи снощи първи konkurent.bg - http://konkurent.bg/article/144299/obnovena-kola-se-oburna-po-tavan-vuv-vraca-snimka

Инцидентът стана на оживения булевард "Васил Кънчов" в града под Околчица малко след 21 часа, когато "Фолксваген Шаран" се обърна по таван. Тъй като липсва каквато и да е информация за инцидента, няма как да бъде проверено дали причинитаза ПТП е очевидната - движение с несъобразена скорост.

А в публичното пространство тръгнаха какви ли не слухове - най-упоритият от тях е, че полицай е карал немското возило и затова за него няма нито 1 дума в списъка с престъпления на ОД на МВР във Враца. Градската мълва е, че е отказал теста с дрегер и възможността да даде кръв за лабораторен анализ.

Преди да получим официално потвърждение, няма да публикуваме имената на водача, които знаем от наши източници, за да не пречим на разследването.

Колкото по-бързо от полицията опровергаят слуховете, толкова по-скоро ще отхвърлят съмненията, че се опитват да покрият инцидент със свой служител. Все пак хиляди четат konkurent.bg - където първо се появи информация за инцидента.