Събития

Каменов: „Ботев“ /Враца/ има нов спонсор

  15.01.2019 13:52             
Каменов: „Ботев“ /Враца/ има нов спонсор

Кметът на Враца Калин Каменов по оригинален начин отговори на серията от злобни материали, които публикува един местен „сайт“ през последните седмици. Градоначалникът пусна материал в личния си блог, който е озаглавен "Ботев Враца има нов спонсор".

Каменов обяснява, че ще инвестира в дублиращия отбор на мъжкия тим всички средства, спечелени от дела срещу местна медия, която по думите му тиражира клевети по негов адрес. 

"Моите адвокати събират всяко писание и скоро в редакцията им ще започнат да пристигат призовки. Защото всяко удоволствие се заплаща. А има хора, които изпитват голямо удоволствие да сипят мръсотии по мен и екипа ми. Дали заради идващите избори, дали заради друго? И на децата е ясно, че зад тази кампания стоят хора с политически интереси. Но не го правят с лицата и имената си, а както винаги – като шумкари", коментира остро Каменов и припомня, че вече е успял да осъди същата медия заради клеветнически твърдения, но тогава делото приключило с извинение. 

"Нямам време да отричам всяка написана глупост по мой адрес, така че разчитам здравият разум на врачани да е достатъчно критичен, когато чете статии в този сайт. Мога да дам десетки аргументи по всяка засегната тема, но няма никакъв смисъл. Ще се виждаме често в съдебната зала с господата от онзи сайт и този път няма да бъда така снизходителен, да им поискам само извинение", заканва се още Каменов.

Накрая декларира твърд ангажимент, че всеки лев, за който осъди клеветниците, да отиде за Академията на футболния „Ботев“ /Враца/. 

"С това, смятам, ще подсигурим участието на дублиращия отбор в мъжкия футбол за новия сезон", добавя още кметът на Враца.