България

Откраднаха багер от двора на болница (СНИМКИ)

  13.12.2018 09:44             
Откраднаха багер от двора на болница (СНИМКИ)

Неизвестни апаши откраднаха багер от двора на Александровска болница. За това информира собственикът на машината популярният музикант от група "Те" Ясен Велчев.

"Откраднаха го! Откраднаха сбъднатата ми мечта! Откраднаха най-музикалният багер! Откраднаха последните 13 години от живота ми! CASE 580 SLE. 17 годишна машина, на 12400 часа, но поддържан с толкова много желание и обич!", пише музикантът.

  "За последно бе паркиран в двора на Александровска болница. Откраднат е в неделя 2 декември вечерта", пояснява още Велчев.

Той отправя призив за помощ в издирването на машината и моли да бъде потърсен, ако някой разполага със съществена и точна информация за наглата кражба.

Музикантът многократно е споделял, че да има багер е детската му мечта. И днес освен музикалните си ангажименти той работи като багерист и споделя открито удовлетворението от работата си.

"Между музиката и багера има много общи неща. Например, като отида да работя с багера, не си тръгвам, ако не ми харесва това, което съм направил. Ако не съм оформил добре някакъв изкоп, не ми е хубаво. Така е и с музиката  ако това, което правим с групата, не звучи добре, няма го кефът", откровен е в интервюта Ясен Велчев.

dariknews

видео тук: https://www.vbox7.com/play:b5d766f52b&start=8