Спорт

Калин Каменов: Очаквам Кабаков да се извини, показаха ни, че няма място в Топ 6 за нас

  08.12.2018 18:16             
Калин Каменов: Очаквам Кабаков да се извини, показаха ни, че няма място в Топ 6 за нас

Кметът на Враца Калин Каменов, който е и председател на УС на клуба коментира по интересен начин загубата на Ботев /Вр/ от Берое. Той заяви, че има вероятност съдията да е „настинал или да не е във форма”, но се надява да се извини за днешния си мач.

„Георги Кабаков е брилянтен съдия. Той може да свири в европейските турнири. Допусна лека грешчица, заради която Берое ни победи, но толкова можеше днес. Възможно е да е настинал или да не е във форма. Дано да се оправи бързо, много добър съдия е. Надявам се като достоен човек да намери сили да се извини за това днес. Видя се, че няма фаул. Този мач трябваше да завърши 0:0. Много слаб двубой от страна на двата отбора, но заради леката грешчица, резултатът е такъв. Въпреки тези леки съдийски несправедливости момчетата трябва да се вдигнат. Неприятно е след такъв мач, в който надделяваш физически да завърши така, но се надявам по-рядко да се случва.

Говорим повече за съдийството, а не за играта, което не е добре. Пак ще кажа, че Кабаков е изключителен съдия, но се надявам да се извини”, бяха първите думи на Каменов след края на мача.

 „Мисля че днес ни показаха, че нашето място не е в шестицата, но ние ще се борим със зъби и нокти. Въпреки ниският бюджет, футболистите ни са доволни. Трудностите ни сплотяват и ни правят по-силни”, завърши градоначалникът.