Спорт

Рефер, който носи на бой, ще свири дербито на „Огоста”

  18.10.2018 11:53             
Рефер, който носи на бой, ще свири дербито на „Огоста”

Дербито от 12-ия кръг на Втора лига между Монтана и Кариана ще бъде ръководено от Ивелин Занев, с помощници Светослав Стойчев и Теодор Петров. Четвърти съдия е Красимир Кръстев, а съдийски наблюдател – Галина Донева. Главният рефер от Русе стана популярен в България през 2011 г., когато на мач от „В” група между Велики Преслав и Девня, бе брутално налаган от домакините с ритници и юмруци от първата минута до края на мача с кратки прекъсвания. Куриозното в този случай бе, че той не прекрати двубоя и остана на поста си като Гюро Михайлов цели 90 мин. Това обаче е само един лош спомен за арбитъра, чиято кариера постепенно тръгна нагоре и за този сезон Занев е под №3 в ранглистата на ръководещите във Втора лига. Срещата на „Огоста” е в събота от 18 ч.

Никола Попов ще свири мача Верея – Ботев /Вр/ от 12-ия кръг на Първа лига. Ще му помагат Веселин Добриянов и Велислав Миленков. Четвърти рефер е Ивайло Стоянов, а съдийски наблюдател Евгени Георгиев. Двубоят е утре от 20 ч. в Стара Загора.

Срещата от 11-ия кръг на U19 между Пирин /Бл/ и Монтана е поверена на бригадата – Красимир Атанасов, Иво Сотиров и Димитър Мекушиин. Сблъсъкът е утре от 15.30 ч.

За срещата в неделя от 15.30 ч в U17 между Берое и Монтана наряд получиха Галиян Гонев, Петър Балтов и Христо Стоянов.

 

Домакинството на Ботев /Вр/ срещу Септември /Сф/ от 8-ия кръг на U15 е поверено на Николай Малджански с помощници Илиян Маринов и Георги Бенчовски. Срещата е в неделя от 11 ч. Двубоят между двата клуба в U17 е отложен.